USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька маршрутка залишилась без дзеркала

16 Вересня 2014 15:22
Чергова ДТП трапилась у Луцьку на вулиці Винниченка сьогодні, 16 вересня. Цього разу «цікавим» об’єктом для допитливих краян стала маршрутка №25. Окрім того, на вулиці сформувався затор.

Так, у результаті невдалого маневрування транспортний засіб позбувся лівого дзеркала. Лобове скло автівки «прикрасила» тонка павутина із тріщин.

Увагу перехожих привертала не стільки автопригода, як гучна лайка з боку водія маршрутки. Під прискіпливі погляди та прицмокування випадкових свідків проводив він огляд транспортного засобу, вряди-годи додаючи гіркоті ДТП «гострого» словечка. Механічні ушкодження маршрутки виявились зовсім незначними, однак для розлюченого водія це стало мало не трагедією.
Щоправда, хто чи що стало причиною такого «нещастя», з’ясувати не вдалося, адже на момент аварії працівників ДАІ на місці не було, а водій, знову ж таки використовуючи колоритну лексику, категорично відмовився давати будь-які коментарі та, м’яко кажучи, порадив журналісту «бути вільним».

Що стосується випадкових свідків, то вони не могли пояснити, як усе відбулося, аргументуючи, що бачили тільки наслідки, а не безпосередньо саму автопригоду.

До слова, через ДТП на вулиці Винниченка утворився величезний затор. Однак, не зрозуміло, чому водій маршрутки, зважаючи на доволі легкі пошкодження автівки, не зміг одразу від'їхати убік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 16 Вересня 2014 15:45
А вони, водії маршруток, майже усі такі хамовиті. Тому нічого дивного! Цей бугай - це правило, а не виняток!
новий до Лучанка Показати IP 16 Вересня 2014 18:54
Якщо жінка куртизанка, то всі такі самі ????
Семен Показати IP 16 Вересня 2014 16:40
Таки зеркала маршрутчикам не нужны совсем. В них они не смотрят.
ххх Показати IP 16 Вересня 2014 17:08
знову те долбане БУРАТІНО,пивні с*цикуни машин наставлять,а дорога вузька
Аня Показати IP 20 Вересня 2014 22:55
Краще б ще декілька 25 запустили, а то по годині потрібно стояти на зупинц, щоб дочекатися маршрутку і то не факт, що ти в неї помістешся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus