USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волонтери із «Серця патріота» здійснили екстрений виїзд на схід

14 Березня 2016 15:43
Аби у терміновому порядку забрати на ремонт із зони АТО пошкоджені автомобілі, волонтер Сергій Добродомов посеред ночі вирушив із лафетою. Екстрена відправка відбулася сьогодні, 14 березня, о 3 годині ночі.

Зі слів волонтера, учора йому зателефонували із військового госпіталю № 66, що знаходиться у Красноармійську, із проханням про термінову допомогу.

«Хлопці сказали, що потрібно забрати на ремонт Volkswagen T4 (Transporter) та УАЗ 469, що зазнали ушкоджень у зоні проведення антитерористичної операції. Щоправда, переправити одразу дві автівки до Луцька не вдасться, адже старенький мікроавтобус «потягне» лише одну із них», - зазначив Сергій Добродомов.
Він подякував «добрим людям» із села Підгайці, які погодились надати лафету для цих потреб, утім, розголошувати власні імена не захотіли.

«Вперше за стільки часу доводиться виїжджати ось так, посеред ночі, адже у віторок потрібно бути на місці. Ситуація не передбачає довготривалих очікувань. Саме тому й не вдалось зібрати велику кількість допомоги, адже думали, що у нас є в запасі ще два дні. Одним словом, спокій нам лише сниться», - додав волонтер.

Окрім цього, він везе дороговартісну мотопомпу та ручну помпу для перекачування паливно-мастильних матеріалів для потреб 74 ОМСБР. Також планує необхідні речі та продукти у Піски та Карлівку.
Нагадаємо, останній виїзд волонтерів центру «Серце патріота» в зону АТО відбувся 26-го лютого. Під час цієї поїздки активісти відвідали 14 танкову бригаду (Єлизаветово), 72 бригаду (Новотроїцьке), 93 (Карлівка), 24-ий окремий штурмовий батальйон та батальйон у Авдіївці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus