USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські активісти розповіли, що у Європі засилля «вати»

8 Грудня 2014 16:05
Серед європейців – засилля «вати» - ділиться враженнями від автопробігу містами Європи активіст Самооборони Богдан Климчук.

Про це він розповів під час прес-конференції щодо другого автопробігу «HelpUkraineSaveEurope» сьогодні, 8 грудня.

«На власне здивування, мандруючи Європою, ми зіштовхнулися з багатьма ватниками, які були переконані, що українці їдять людей і мають рабів. Якщо під час першого автопробігу «закордонні» вихідці з Росії були агресивними, то тепер вони намагались переконати нас, що на території України немає російської армії, а тільки ополченці», - розповідає самооборонівець.

Він зазначив, що траплялося й таке, що до активістів підходили німці і вступали в палкі дискусії, намагаючись переконувати їх у правильності дій проросійських бойовиків.

«Але інформаційну війну ми на заході не ведемо. Тому й зіштовхуємось з викривленням інформації про Україну. Саме через це й відбувається втрата інтересу до України як серед діаспори, так і серед європейців. Тому і з’являється засилля «вати» серед європейців», - резюмував активіст.

Також учасники автопробігу роздавали листівки та започаткували Книгу дружби, де відзначали побажання волинян, які вони надсилають європейцям, а потім збирали побажання від іноземців для українців. Окрім європейців, у книзі залишили відгуки мешканці Сингапуру, сирійці, афганці та китайці. Однак волинські активісти зробили висновок, що великих сподівань на допомогу «заграниці» - немає, бо, на їхню думку, ці люди живуть в своїй комфортній Європі і їм проблеми України надзвичайно далекі. Вони готові мінімально відкупитися, аби війна до них не дійшла.

Також Богдан Климчук пригадав ситуацію, як у Відні до самооборонівців підійшла людина старшого віку – австрійка, яка відпочивала літом в Словенії. Разом із нею на відпочинок приїхали й українці. Вони прибули на авто, яке не кожен європеєць може собі дозволити, більше того, поводив себе зухвало. Тоді ця жінка запитала, чому українці не продають дорогі автомобілі, коли в країні - війна. Активістам не знайшлось чого відповісти.

«Європа повинна знати ці проблеми, але поки ми самі не можемо їх вирішити, Європа нас не прийме. Для неї ми чужі. Ми продемонстрували своє прагнення доєднатися до Європи, але воно невиправдане», - зауважив самооборонівець.

Також власну думку щодо цього висловив іще один учасник автопробігу Данило Гетьман:

«Градус агресивності у ватників зменшився. В усіх містах, де ми були, українці націлені на підтримку української армії. І всі активно працюють у тому напрямку, але української діаспори, готовою допомогти, небагато. Інформаційна політика в Європі змінилась на краще, але в недостатній мірі. Європейцям, за винятком Польщі, наші проблеми ще далекі», - підсумував активіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Дончанини Показати IP 8 Грудня 2014 17:01
"ВОЛИНСЬКІ АКТИВІСТИ РОЗПОВІЛИ, ЩО У ЄВРОПІ ЗАСИЛЛЯ «ВАТИ»" - или все таки преобладание общечеловеческих ценностей?
Олесь до Дончанини Показати IP 8 Грудня 2014 17:38
По расійські, (чтоб понятнее)- ( Шрифта вашего правда в компе нет, не пользуюсь).... Преобладание общечеловеческих ценностей и "духовніх скреп", єто гдде? В данецке? Или в европе? Они же вас боятся просто, пивикли жить харашо, а войну помнят... и не хотят войни так, что в пинципе готови отдать ( многие) Украину путлеру- как когда то отдали гитлеру Судети. Или ви про те ценности те ценности, что у вас- В расее? Ложь правителей Єтой страни-ужасающа! И войск расейских нет у нас, и вааще- расея за целосность Украини, Но -крим і Херсонес Сакральние места- и патаму- рассейские! и т.д. ( смотри 24 канал- про рабов, про детей которих едят, про страшнючих правосеков и бендер....)Єто на полном серйозе! Не в психушке! В ООН, Евросоюзе... Мне, удивительно. Не дипломат я.... Дипломатики, блин-лаврови, чуркини...... И нет европейца, которий прямо дал бі Достойний ответ єтим ублюдочним клоунам... Жаль. Надеюсь такой ответ даст наша Армия Заново и неожидано для вас и ваших расейских братков рожденная, поддержаная Народам и Волонтерами , вопреки продажним пузатим ггенералам..... Вот правда пийдет весна, переживете ли ви зиму , со своими ценностями, урками, казаками, (галодними)... прочей мерзостю.... весной поговорим... может... если доживете... и правосеки не сьедят
Дончанин до Олесь Показати IP 8 Грудня 2014 17:46
"Преобладание общечеловеческих ценностей и "духовніх скреп", єто гдде?" - Перечитай статью, и сам поймешь, где. В Европе. Попробуй назвать европейскую страну, где свидомых местные не пи ... т, а местная полиция при этом не вмешивается и наблюдает только за тем, чтобы не было смертоубийства. PS. А вот по поводу твоей грамотности - большой вопрос. Между прочим, украинский язык я знаю гораздо лучше, чем ты.
лучанин Показати IP 8 Грудня 2014 17:20
Щось давненько твого смороду не було чути
укроп до лучанин Показати IP 8 Грудня 2014 17:51
Ти ще,падло не подохло????????
лучанин до укроп Показати IP 8 Грудня 2014 17:55
виродок,ти що гундончанина у друзі записав? чи разом содомією займаєтесь?
укроп до лучанин Показати IP 8 Грудня 2014 18:29
то я не туди написав, хотів дончанину. Вибач)
лучанин до укроп Показати IP 8 Грудня 2014 18:54
Вибачення приймаю.
аяяй Показати IP 8 Грудня 2014 17:46
нам не нужна Европа.нужно строить самодостаточное государство.и никто нам не поможет нужно договариваться с Россией имхо
Олесь до аяяй Показати IP 8 Грудня 2014 17:49
Будь який договір з росією не авартий паперу, на якому його написали...( Бісмарк, якщо не помиляюсь..) Правда жити поряд прийдеться... аж поки ця тюрма народів не розпадеться сама. Думаю скоро...
Дончанин до Олесь Показати IP 8 Грудня 2014 17:56
Не имей привычки выдергивать фразы из цитаты. ибо полностью она звучит следующим образом: "Не надейтесь, что единожды воспользовавшись слабостью России, вы будете получать дивиденды вечно. Русские всегда приходят за своими деньгами. И когда они придут – не надейтесь на подписанные вами иезуитские соглашения, якобы вас опрадывающие. Они не стоят той бумаги, на которой написаны. Поэтому с русскими стоит или играть честно, или вообще не играть."
Патріот Показати IP 8 Грудня 2014 17:55
О, а казали шо Європа за Майдан! А наспраді там вата! Ніхто нас не поважає, чи шо?
Дончанини до Патріот Показати IP 8 Грудня 2014 17:56
А где в Европе уважают нацистов?
борменталь до Дончанини Показати IP 8 Грудня 2014 18:08
коментар було видалено
Дончанин до борменталь Показати IP 8 Грудня 2014 18:14
Ты либо абсолютное падло либо абсолютный дурак. Ведь упомянутый тобою пацан ценою своей жизни спас свою младшую сестренку, прикрыв ее своим телом во время обстрела твоими "побратымами" мирных кварталов города.
борменталь до Дончанин Показати IP 8 Грудня 2014 18:22
Лечись полудурок.Ты ещё распятого мальчика вспомни и про рабов для бандеровцев не забудь
Олесь до Дончанин Показати IP 8 Грудня 2014 20:22
Любите і знаєте першоджерела- Насолоджуйтесь! рюский мир, духовні скрепи.....-Эти русские непредсказуемы. Они уморили своих крестьян голодом. Они затопили плодороднейшие земли, чтобы сделать электростанции. Они загрязнили урожайные районы отходами от ядерной промышленности. У них небольшая плотность населения, но и при этом они ухитрились загадить свою страну настолько, что теперь вынуждены покупать зерно. Я думал, что умру от старости. Но когда Россия, кормившая всю Европу хлебом, стала закупать зерно, я понял, что умру от смеха. Сталин захватил аграрную страну и превратил ее в сырьевой придаток и ядерную помойку. Только Ленин мог бы вывести русских из того болота, куда он сам их завел. Но Ленина они успешно отравили. Через пару поколений они еще деградируют и не смогут самостоятельно даже добывать полезные ископаемые. Народ будет вымирать, а диктаторы и их слуги будут жить, покупая у нас предметы роскоши и продавая соседним странам концессии; для русских лидеров это самый выгодный бизнес. Так что если мы можем предотвратить их военную агрессию, то в интересах Великобритании, да и прочих Западно-Европейских стран, сохранять СССР как можно дольше: это выгодная сырьевая база и хороший рынок сбыта морально-устаревшей продукции. Они уничтожают у себя кибернетику и генетику - тем лучше для нас, мы будем продавать им семена и электронные устройства. Кроме того, за символическую плату в Россию можно будет сбывать ядерные отходы. Достаточно остановить советскую экспансию, и они уничтожат себя сами без каких бы то ни было активных действий с нашей стороны... У. Черчилль
Хлоп до Олесь Показати IP 8 Грудня 2014 21:15
коментар було видалено
Хлоп до Хлоп Показати IP 8 Грудня 2014 22:07
коментар було видалено
Воронеж до Олесь Показати IP 12 Грудня 2014 07:51
Источник приведите, пожалуйста. Это высказывание непохоже на Черчилля. Он прекрасно знал реалии и возможности СССР.
гидний до Патріот Показати IP 8 Грудня 2014 18:57
то поки ви "чесни" канали дивились то Европа вас поважала Щоб не розчаровуватись потрибно продовжувати дивитись 5 канал и стрибати
Хлоп Показати IP 8 Грудня 2014 20:22
Заключення наступне: нiхто нас не любить, нiкому ми не потрiбнi. Всi скрiзь геть дурнi, тiльки украiнцi розумнi. Вчитися та вчитися всiм у нас нашiй гiдностi, для цього вiзи треба вiдмiнити якнайшвидше!
Анонім Показати IP 8 Грудня 2014 22:30
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2014 00:10
Ідея гарна! Респект! Але не треба бути жебраком по Європі, а хоча би організувати інформаційне, патріотичне шоу для випадкових перехожих, і піднесено настроєних українців, які прийшли підтримати земляків! Виявляється, новий Кіса Воробянінов гуляе по Европі- подайте Бога раді!!!
Roma Trastevere Показати IP 11 Грудня 2014 05:36
коментар було видалено
Роман Йосипович Шухе Показати IP 11 Грудня 2014 07:02
Навіщо нам ця Європа, відірви мені яйця? Ми найкрасивіші, розумніші і уміліші! Викопали Чорне море, побудували піраміди та відкрили Америку. А вони нам ні слова вдячності! Вони навіть скакати не вміють і у бочки бити на площах як ми! Хіба це європейці? Європейці - це ми!
Воронеж Показати IP 12 Грудня 2014 07:48
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus