USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські дороги освітлюють LED-ліхтарями

4 Травня 2016 22:30
38 LED ліхтарів, котрі освітлюють більше кілометра дороги, встановили поблизу ПАТ "Ковельсільмаш", що у Ковелі. Аналогічним чином планують освітити і дорогу Львів – Радехів – Луцьк.

Про це повідомляють у прес-службі автодоріг.

Влаштування і відновлення ліній зовнішнього освітлення населених пунктів, через які проходять дороги загального користування державного значення, є одним із пріоритетних напрямків в роботі Служби автомобільних доріг у Волинській області щодо виконання заходів з організації безпеки дорожнього руху, особливо в місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод.

На замовлення Служби автомобільних доріг спеціалісти Волинського лінійно-технічного цеху філії «Львівський ВТВЗ» ДП «Укрдорзв’язок» облаштували зовнішнє освітлення в місці концентрації ДТП на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин поблизу ПАТ "Ковельсільмаш". Загалом, встановили 38 LED ліхтарів, котрі освітлюють більше кілометра дороги. Платити за спожиту електроенергію буде Ковельська міська адміністрація.

В ході поточного ремонту на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк для освітлення у населених пунктах також встановлять сучасні й економні світильники. Загалом на балансі Служби автодоріг знаходиться понад 40 кілометрів протяжності зовнішнього освітлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus