USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські лісівники передали бійцям 14 бригади «Джип»

31 Січня 2015 19:19
Сьогодні начальник Волинського обласного управління лісового та лісомисливського господарства Василь Мазурик передав для потреб реактивного дивізіону 14-ї окремої механізованої бригади, яка перебуває на передовій у зоні АТО, автомобіль «Джип Черокі».

Автівку вдалося придбати за кошти, зібрані волинськими лісівниками в рамках акції підтримки української армії. З-за кордону автомобіль доставив голова Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська Сергій Коба.

Він зауважив, що це вже не перший автомобіль, який зусиллями членів комітету вдається відправити для потреб військових в АТО. З часу створення (липень 2014 року) комітет уже надав підтримки українській армії на суму понад 4,6 мільйона гривень.

Урочиста передача автомобіля відбулася біля центрального офісу Волинського управління лісового та мисливського господарства. Начальник управління Василь Мазурик вручив ключі від транспортного засобу бійцеві реактивного дивізіону 14-ї окремої механізованої бригади Олександру Кравченку. Завдяки громаді міста Володимира-Волинського та району, бійцям передали також провіант та продукти харчування.

Своєю чергою, боєць Олександр Кравченко передав головному ліснику області Василю Мазурику бойовий синьо-жовтий стяг із підписами бійців, які перебувають у зоні АТО.
З його слів, такий автомобіль є значною допомогою для військових, адже ним можна мобільно пересуватися по бездоріжжю, здійснювати розвідку, перевозити поранених побратимів.

У дорогу на схід бійців благословив УПЦ Київського патріархату села Маяки Луцького району отець Михайло. Він освятив авто і побажав бійцям щасливого та переможного повернення на Волинську землю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus