USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На вулиці Кривоноса у Луцьку встановлять дорожні знаки?

3 Травня 2016 15:29
Встановити дорожній знак, який обмежує швидкість руху, або знак «Увага, діти», просять мешканці вулиці Кривоноса в Луцьку.

Про це стало відомо під час 7 сесії міської ради 27 квітня.

Так, депутат Юлія Дацюк розповіла, що до неї звернулись мешканці вулиці Максима Кривоноса.

Мешканці цієї вулиці просять встановити знак зменшення швидкості, або знак «Увага діти», та встановити лежачого поліцейського.

Річ у тім, що на їхній вулиці проїжджий транспорт неодноразово збивав домашніх тварин насмерть. Тож лучани бояться за безпеку своїх дітей, які також можуть потрапити під колеса автомобілів, оскільки проїжджі автівки надто швидко їздять вулицею.

Тому депутат попросила в найкоротші строки зобов’язати відповідні органи встановити знаки та лежачого поліцейського задля безпеки дітей.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus