USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Які вікові категорії лучан найчастіше потрапляють у ДТП

26 Березня 2015 18:07
Найчастіше учасниками та постраждалими від ДТП на території обласного центру стають молоді люди, віком від 21-го до 25 років.

Про це під час круглого столу щодо обговорення теми аварійності у Луцьку в управлінні ДАІ УМВС України у Волинській області повідомив начальник Луцького відділ Державтоінспекції УМВС Віктор Главічка.
З його слів, чи то через молодість, чи то через недостатній водійський стаж, учасниками автопригод стають саме лучани, віком 21-25 років. Так, загальна кількість ДТП, що трапились з початку року, з учасниками саме цих вікових меж сягає 28.

У той же час, 26 ДТП трапилось за участі водіїв та пішоходів вікової категорії 31-35 років; 21 автоінцидент спричинили особи, вік яких сягнув межі від 41-го до 45-ти літ.

Натомість, зі слів головного даішника міста, найбільш небезпечна категорія як водіїв, так і пішоходів - 51-55 років. Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що з початку 2015 року у Луцьку зареєстрували 27 ДТП, у яких гинули чи травмувалися люди.
Окрім того, у Луцьку затримали 109 водіїв, які кермували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Для порівняння, за такий же період часу у минулому році їх було 106. Варто додадати, що цьогоріч даішники «зловили» трьох водіїв, які сіли за кермо у стані наркотичного оп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus