USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Закон про знижені акцизи на вживані авто запрацює з 1 серпня

23 Липня 2016 14:05
Офіційне видання "Урядовий кур'єр" опублікувало закон про зниження ставок акцизного збору на вживані автомобілі, яке діятиме до кінця 2018 року.

Закон набуде чинності з 1 серпня, - інформує ВВС Україна.

Пільговими умовами можна буде скористатися не частіше, ніж один раз на рік. Для деяких автомобілів ставки акцизу впадуть більше, ніж у десять разів.

Президент Порошенко підписав закон на початку липня, попросивши парламентарів внести до нього деякі зміни. Серед них - умова, що власник має завозити автомобіль особисто.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗНИЖЕННЯ АКЦИЗУ НА ВЖИВАНІ АВТО. НАСКІЛЬКИ ПОДЕШЕВШАЮТЬ І ДЛЯ КОГО

Нагадаємо, 31 травня парламент проголосував за законопроект, який передбачає зниження ставки акцизного збору на вживані автомобілі. Його передали на підпис президенту. Документ вступає в силу з першого числа наступного місяця з дня його опублікування.

Проте на початку червня президент наклав вето на "єдиний закон, який повертає гроші людям реально в кишені" - закон про зниження акцизного збору на вживані іномарки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus