USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З’явилися фото ДТП, скоєної п'яним водієм на викраденому авто

2 Вересня 2015 22:17
Дорожньо-транспорту пригоду спричинив нетверезий чоловік на викраденому автомобілі «Volkswagen Pasat» у Камені-Каширському.

30-річний житель району викрав автомобіль, а згодом став винуватцем аварії. Правоохоронці затримали автозлодія, а викрадений транспортний засіб повернули власнику, - повідомили у прес-службі волинської міліції.


До Камінь-Каширського районного відділу міліції звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що у нього викрадено автомобіль – «Volkswagen Pasat».

З’ясувалося, що постраждалий залишив ключі в салоні автівки та пішов у магазин за продуктами. Зловмисник, скориставшись нагодою, заволодів транспортом заявника та зник. Молодик не впорався з керуванням та зіткнувся із іншим транспортним засобом. Внаслідок ДТП автомобілі зазнали механічних пошкоджень, постраждалих немає.

За вчинення кримінального правопорушення правоохоронці затримали 30-річного молодика, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчим відділенням Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Окрім того, на правопорушника складено адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Чоловік затриманий в порядку статті 208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання райвідділу. Тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Фото: ІА Волинські Новини

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ку Показати IP 2 Вересня 2015 22:35
Залишив ключі і пішов за продуктами ))))))))))))))))) ДЯДЬКУ ПИЙ ЗЕЛЕНЬКУ НАТОЩАК ВІД ВАВИ В ГОЛОВІ, а саме головне запам'ятай що документи завжди слід лишати в бардачку машини ЗАВЖДИ ПОЙНЯВ!))))))))))))))
007 до ку Показати IP 3 Вересня 2015 09:15
полішук, навчись писати, поЙняв? думаю то в тебе вавка в голові!!!
Жанна до 007 Показати IP 3 Вересня 2015 09:44
Взагалі-то це був чистої води сарказм - Ви не поЙняли?? ))
ку-ку Показати IP 2 Вересня 2015 23:20
а тягнибок вже в ратно
для ку-ку до ку-ку Показати IP 3 Вересня 2015 11:47
а в генічеську помідори по 6,50грн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus