USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звільняють директора автогосподарства Волиньради, підприємство ліквідують

27 Лютого 2015 15:56
Остаточно завершити ліквідацію Комунального підприємства «Автогосподарство Волинської обласної ради», звільнивши керівника, хочуть депутати обласної ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 27 лютого.

Відповідно до рішення обласної ради від 21 листопада 2014 року, реорганізовують КП «Автогосподарство Волинської обласної ради». Рішення прийняли з метою оптимізації витрат з утримання автогосподарства, тож, комунальне підприємство ліквідовують шляхом реорганізації, приєднуючи до управління будинком обласної ради.

Як повідомила начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Лілія Кашева, наразі процедура ліквідації підприємства тримає, акт прийому-передачі планують підписати сьогодні. Звільнені усі працівники, окрім головного бухгалтера та тимчасово виконувач обов’язків директора підприємства. Звільнити керівника підприємства Юрія Моколюка з посади планують після підписання акту прийому-передачі.

Проект рішення члени комісії підтримали.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що Автогосподарство обласної ради продає автомобілі. Також неодноразово повідомляли про те, що підприємство боргувало зарплату своїм працівникам. Про його збитковість йшлося ще на почтаку минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2015 17:58
Краще б кошеву звільнили.
38 до Лучанин Показати IP 27 Лютого 2015 21:15
Кашева - це така зараза, яку треба танком витягувати !!! І то не факт, що вдасться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus