USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі кафе та магазини перевірять на сплату податків

18 Січня 2017 16:41
Виконком Луцької міської ради ретельніше перевірятиме, чи платять підприємці податки та, скільки людей там працює. Так вирішили робити під час надання дозволів на функціонування барів та кафе у вечірній та нічний час.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18-го січня.

Зміни вирішили внести після того, як Луцький міський голова Микола Романюк повідомив про факт, коли підприємець 5 років поспіль здавав пусті декларації про доходи й не платив податків.

«Був випадок, коли прийшов у ЦНАП чоловік й розпочав свариться, що 20 хвилин в черзі стоїть. Він дорікав, що тут люди працюють на його податки. А коли директор департаменту Лариса Карп'як перевірили, які ж він податки сплачує, то виявилося, що підприємець жодної копійки не заплатив за 5 років. Він рахувався як підприємець та здавав пусті декларації. Тому на кожне засідання виконкому по кожному суб’єкті підприємницької діяльності потрібно подавати офіційну кількість працюючих, середню зарплату й суму сплачених податків», - наголосив градоначальник.

Також під час засідання члени виконкому ухвалили низку дозволів щодо роботи закладів громадського харчування та магазинів у вечірній та нічний час. На розгляд винесли близько 20 закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus