USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку розпочалися роботи з організації схеми дорожнього руху

10 Лютого 2017 17:47
До Луцька прибули спеціалісти, які планують розробляти комплексну схему організації дорожнього руху обласного центру. Робоча зустріч за участю луцьких комунальників та депутатів відбулася у департаменті житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

За даними Управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України місто Луцьк посіло 18 місце серед міст-обласних центрів України за показниками аварійності у 2015 році та увійшло в десятку обласних центрів, які мають показники вищі середньоукраїнських.

Фракція «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» запропонувала знайти можливість профінансувати розроблення комплексної схеми організації дорожнього руху. На це вже передбачили мільйон гривень з міського бюджету. Автор проекту рішення – депутат Луцької міськради Сергій Шкода.

Спеціалісти із «ДІПРОМІСТО» разом із депутатом за два дні попередньо обстежили найпроблемніші місця Луцька та вже почали напрацьовувати пропозиції щодо поліпшення ситуації.

«Ми вивчили місця концентрації дорожньо-транспортних пригод і після підготовки документу надамо пропозиції щодо регулювання інтервалу світлофорів, встановлення знаків пріоритетності руху», – каже представник інституту проектування Олексій Шаповал.

«Така схема організації дорожнього руху допоможе запровадити заходи щодо попередження виникнення місць концентрації дорожньо-транспортних пригод, організувати забезпечення власників транспортних засобів платними стоянками; впорядкувати розміщення знаків дорожнього руху та дорожньої розмітки; погодити маршрути перевезення небезпечних, надгабаритних і великовагових вантажів», – зауважив депутат-укропівець Сергій Шкода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
бе Показати IP 10 Лютого 2017 18:12
менше бухать.не іздити з бодуна.знати правила. не купляти права за сало.поважати пішоходів.водіів.дорогу . наказувати справедливо порушників-от вам вся схема
Ірина Показати IP 10 Лютого 2017 22:06
Забрати непотрібні світлофори біля "Краю"на вул.Шевченка і на виїзді з вул.Чернишевського на вул.Ковельську.Виїзд від"Краю" і "Нової лінії " зробити тільки направо-"корків" не буде ніколи.
Анонім до Ірина Показати IP 11 Лютого 2017 12:49
на тому перехресті корок створюють авто, які їдуть з Набережної і повертають на Шевченка. причина - одна полоса руху
Анонім Показати IP 11 Лютого 2017 09:38
Комлексну програму розробляє луцький політех. В них є ліцензія на це.
Поставте знак Показати IP 11 Лютого 2017 12:29
Поставте знак на Карпенка Карого біля порт сіті розворот заборонено.....а то їдеш і впираєшся комусь в д*пу....а якщо ожеледиця?
Анонім Показати IP 11 Лютого 2017 12:51
а пасажиропотоки і схему руху громадського транспорту хто буде відслідковувати ? студенти, яким все по-барабану ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus