USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бійці, які лікувалися у луцькому госпіталі, повертаються додому

16 Лютого 2017 10:11
Українські захисники, які лікувалися у Луцькому гарнізонному госпіталі, повертаються додому. Про це у мережі написала волонтер Наталія Ариванюк.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у луцькому госпіталі лікуються бійці з усієї УКраїни.

"Вже виписуються решта наших захисників (не волинян) і їдуть по домівках у невеличку відпустку, а далі знову на схід!

Знаєте, дуже приємно, що хлопці сказали, що побували ніби на курорті. Уважне відношення персоналу, спокій, хлопці відкормилися, відіспалися, мали насичене дозвілля, стрижки, стоматологія і це все, завдяки нам з вами, дівчатка забезпечували домашнім харчуванням - голубчики, котлети, домашня ковбаска, пироги, особливо вразило, що дівчатка з м. Нітішин, Хмельницької області (Инна Судак) передали автобусом багато домашньої смакоти і улюблене Олів'є. Дякую Вам величезне", - йдеться у дописі волонтерки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus