USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Луцьк

«Україна завжди зі мною»: Генеральний консул Польщі у Луцьку завершив свою дипломатичну місію

У Луцьку завершив дипломатичну місію Генеральний консул Польщі Славомір Місяк. Йому вручили подяку Волиньради та пам’ятний сувенір – монету «Народжений в Україні».

Сьогодні 13:21

На Волині за добу ліквідували дві пожежі

Протягом минулої доби рятувальники Волині ліквідували дві пожежі та здійснили виїзд для проведення аварійного відкривання дверей помешкання.

Сьогодні 13:05

У фіналі зустрілися ВНУ та ЛНТУ: хто переміг у Луцькій студентській лізі з волейболу – 2024. Фото

В обласному центрі Волині завершився відкритий чемпіонат з волейболу «Луцька студентська ліга – 2024» серед чоловічих команд. У фіналі між собою зійшлися друга команда Волинського національного університету імені Лесі Українки та Луцький національний технічний університет. Саме політехівці здобули перемогу, обігравши своїх візаві у двох партіях.

Сьогодні 12:48

До Луцька завітала делегація Дитячого Фонду ООН UNICEF

Луцька громада — одна з 10 громад Волині, в яких завдяки UNICEF та Центру соціальних послуг «Джерело» реалізовують пілотний проєкт із запровадження інтегрованих соціальних послуг вразливим дітям.

Сьогодні 10:05

Opel в’їхав у BMW: у ДТП на мосту в Луцьку постраждала жінка

На місці аварії медики надавали допомогу одній травмованій жінці. Її з підозрою на закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню.

Сьогодні 09:31

Ліки дають позитивну дію: викладачці Лесиного вишу потрібна допомога на лікування

Ось уже пів року викладачка філософії Волинського національного університету імені Лесі Українки Опейда Людмила Миколаївна проходить дороге лікування у Львові. У жінки діагностували захворювання печінки, через яке влітку минулого року лікарям довелося прооперувати пацієнтку. Хвороба не відступила повністю, і щоб зменшити її вплив на організм, потрібно лікуватися спеціальними препаратами.

Сьогодні 08:59

У Луцьку серійний крадій велосипедів, який мав судимості, отримав умовне покарання

Вкрав чотири велосипеди – отримав умовний термін покарання: в обласному центрі Волині раніше судимий місцевий житель отримав черговий вирок від Луцького міськрайонного суду за вчинені злочини.

Сьогодні 07:38

У Луцьку презентують особливу книгу, яку написала мама зниклого безвісти воїна

У п’ятницю, 26 квітня, до Луцька завітає письменниця Олена Чернінька з презентацією важливої книги «Лемберґ: мамцю, ну не плач». Про воїна Лемберґа, непрості досвіди, пошуки сенсів, світла і віри авторка поспілкується з модераторкою Оленою Маланій. Зустріч відбудеться в межах Луцької літературної резиденції «Місто натхнення».

Сьогодні 06:40

Не зміг здати сечу: у Луцьку водій, якого спіймали під наркотиками, на суді заперечував вину

Не зміг здати сечу, тому не винен, вважав водій, якого зупинили в обласному центрі Волині під час комендантської години та запідозрили, що він вживав наркотики. Суд мав іншу думку, оштрафувавши та позбавивши прав правопорушника.

24 Квітня 2024 22:10

На війні загинув військовий з Луцька Олександр Ющенко

Олександр Ющенко (29.06.1986 року народження) був призваний на військову службу до складу військової частини Національної гвардії України на посаду головного сержанта.

24 Квітня 2024 21:33

«На передовій не заважають, а тут – так?» Чому виник скандал між вдовою воїна та рестораном під Луцьком

Скандал розгорівся між лучанкою Іванною Цюх і рестораном «Жито». Вдові військового відмовили у влаштуванні поминального обіду в загальній залі. Що каже ресторанний комплекс поблизу Луцька та чи справді відмовляє в поминальних обідах?

24 Квітня 2024 17:53

Намагався втекти: волинські патрульні затримали чоловіка з наркотиками

Учора близько 20-ї години патрульні роти ТОР помітили чоловіка, який поводився підозріло. Громадянин, побачивши екіпаж поліцейських, різко почав бігти. Патрульні вирішили провести йому поверхневу перевірку, під час якої у 43-річного чоловіка виявили три згортки з речовиною рослинного походження, а також зіп-пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору.

24 Квітня 2024 16:49

У Луцьку виставлять на аукціон комунальні приміщення підвалу та котельні

Підвал загальною площею 140,6 кв. м на вулиці Львівській, 63-а у Луцьку та котельню загальною площею 533,5 кв. м на вулиці Фруктовій, 5-а в селі Княгининок включили до приватизації шляхом продажу на аукціоні без умов.

24 Квітня 2024 16:01

У Луцьку стартував 31-й волейбольний турнір «Волинь зустрічає друзів». Фото

Участь у турнірі беруть команди із навчальних закладів Волині та інших областей. Змагання відбуваються в Луцькому педагогічному коледжі за підтримки влади та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

24 Квітня 2024 14:56

Заощадження газу та покращення повітря: «Луцьктепло» планує отримати €1 млн гранту

Луцька міська рада надала дозвіл ДКП «Луцьктепло» на залучення гранту НЕФКО для встановлення конденсаційного теплообмінника на одній з котелень. Сума залучення – близько мільйона євро.

24 Квітня 2024 14:24

Місячні стипендії для обдарованих луцьких школярів підвищили до тисячі гривень

В обласному центрі Волині затвердили нове положення про іменні стипендії Луцької міської ради для обдарованих дітей міської територіальної громади. Розмір стипендії зріс з 500 до 1000 гривень на місяць.

24 Квітня 2024 13:52

За чотири місяці Луцьк надав військовим допомоги на 150 мільйонів гривень

Допомоги на суму близько 150 мільйонів гривень надав обласний центр Волині силам оборони за чотири місяці 2024 року. Щомісяця на потреби захисників іде близько 40 мільйонів гривень.

24 Квітня 2024 13:36

Система Orphus