USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

АТО для міліціонерів з Волині - робота

30 Травня 2015 12:52
На подвір’ї обласного управління правоохоронців, які повернулися з зони АТО, зустрів керівник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Головний міліціонер, потиснувши кожному руку, привітав оперативників із успішним поверненням додому та подякував їм за сумлінне виконання службових обов’язків, - про це йдеться на сайті волинської міліції.

Хлопці - небагатослівні, однак у кількох словах розповідають про службу в зоні АТО. Там вони забезпечували пропускний режим на блокпостах, здійснювали супровід бойової техніки та виконували оперативні завдання керівництва АТО.

Керівник групи оперативників, начальник відділу боротьби з торгівлею людьми УМВС України у Волинській області Олександр Мельничук, розповів: "Відрядження у зону бойових дій ми не сприймаємо як щось героїчне. Для нас – це робота, наш прямий обов’язок. Але кожен розуміє, що перебуває в безпосередній близькості від центру конфлікту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus