USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«АвтоПаркСервіс» очолив Олександр Кралюк

26 Травня 2010 18:12
Луцьке комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» від 25 травня очолює Олександр Кралюк - колишній директор служби таксі «Морячок».

Про це пише «Відомості» з посиланням на Луцького міського голову Богдана Шибу.

Мер зазначив, що кадрові важелі впливу в муніципалітету є, у тому числі, стосовно комунальних підприємств. Наприклад, змінено керівника КП «Зелене господарство». За словами Шиби, також відбулася ротація керівника на «АвтоПаркСервісі». Замість Анатолія Носалюка прийшов Олександр Кралюк.

«Упродовж десяти днів можливі аналогічні кадрові зміни ще на одному-двох підприємствах», – додав Богдан Шиба.

На його думку, на житлово-комунальних підприємствах борги із заробітної плати виникли через неокупні тарифи. Водночас, уже зараз поступово впроваджуються економічно обґрунтовані «розцінки». Тож ситуація на ЖКП виправиться.

Окрім того, ЖЕКу №3, де становище із боргами найгостріше, міськрада виділить кошти для погашення через поповнення статутного фонду.

«Найскладніша ситуація на Луцькому підприємстві електротранспорту, гроші там не виплачують три з половиною місяці», – зізнався луцький мер.
За його словами, можливий варіант запровадження з Нового року адресної матеріальної виплати за перевезення пільговим категоріям громадян.

Богдан Шиба нагадав, що розпорядження Кабміну про виплату 2,8 мільйона гривень із держбюджету наразі не виконане.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Педагог Показати IP 26 Травня 2010 19:14
Щось він дуже подібний на Серожу Підрахуя подібний (Ківалова). Обличчя надзвичайно інтелектуальне!!! Носалюк - академік!!!
знаток Показати IP 26 Травня 2010 23:10
шиба своє бездарне керівництво наприкінці намагається приховати зміною кадрів. поганому танцюристу мішають ....... вуса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus