USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Будівництво прокурорського будинку тимчасово «заморозили»

6 Жовтня 2010 12:25
Сесія Луцької міськради 6 жовтня погодила рішення тимчасової депутатської комісії про тимчасову заборону видачу дозволу на будівництво будинку по вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів для працівників прокуратури.

Нагадаємо, жителі будинків 28 та 30а проспекту Соборності та вулиць Воїнів Інтернаціоналістів 1 протестують проти будівництва в їхньому дворі багатоповерхівки для працівників прокуратури.

Сесія міськради 15 вересня прийняла рішення про засідання спеціальної комісії за участю представників мешканців, прокуратури та міськради про будівництво об’єкту.

Як повідомила депутат Алла Бондарук, розгляд питання відбувся 5 жовтня. Як виявилося містобудівне обґрунтування потребує додаткової експертизи. Аби з’ясувати чи були проведені громадські слухання, витримана процедура будівництва. Доки вона не буде проведена комісія прийняла рішення «зморозити» будівництво.

За таку пропозицію проголосувало 27 депутатів.
Повністю скасувати проект пропонував депутат Микола Нікітюк, мотивуючи це тим, що було порушення під час процесу виділення землі для будівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
VlaSSовець Показати IP 6 Жовтня 2010 13:03
Спокійно, громадяни! Після виборів ніхто це питання навіть обговорювати не буде. Режиму Яника прокурори (штики) важливіші за всяляких там неборак з їхніми дітьми!
матушка і батюшка Показати IP 6 Жовтня 2010 22:55
Никитюк і ВАйман !!!! Коли вивезуть металеві гаражі "Ваших друзів" з двору будинку №121 по вул. Дубнівській. Вони ж можуть загорітися і злетить в повітря будинок .... Ви з памятаєте, як у мешканців цього будинку горіли квратири, автомобілі з Вашої подачі, то чому ж в проклятому будинку не може згоріти автомобіль священика чи афганця??????
не просто так Показати IP 7 Жовтня 2010 08:49
Шибі треба терміново лікуватися!То дозволив,то відмінив!Що захотів,те зробив.ЦАР!Чи настане цьому царюванню край?
так і буде Показати IP 7 Жовтня 2010 11:44
Якщо стане мером Романюк - будинок там побудують, бо мусить же він подякувати прокуратору за те, що не знайшли злочину в розкраданні зерна.
справедливость Показати IP 13 Жовтня 2010 00:39
А працівники прокуратури,що не люди? Де їм жити?Добре,що у Нікітюка є хата,і не одна,навіть і не дві...
Реаліст Показати IP 14 Жовтня 2010 10:13
Покажіть мені хоч одного прокурора котрий бідує? Правильно зробили що заборонили! Але я гадаю Гіль "порішає" це питання.
человек Показати IP 14 Жовтня 2010 14:20
Вы привыкли на вверх смотреть.Опустите головы пониже и раскройте глаза пошире.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus