USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Секретар міськради порушила закон

25 Лютого 2017 00:39
Про порушення закону секретарем міської ради Юлією Вусенко, а саме непроведення позачергової сесії у визначений законом двотижневй термін для визнання факту смерті міського голови, заявив громадський активіст Михайло Шелеп на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, сьогодні не відбулася як позачергова сесія Луцької міськради, метою якої було припинення повноважень міського голови Миколи Романюка, так і чергова, що мала б відбутися одразу після.

Громадський активіст Михайло Шелеп на своїй сторінці у Facebook поцікавився, що стало причиною порушення закону секретарем ради:

"От у мене до активних коментаторів запитання: а чому ніхто не питає секретаря ради, яка причина того, що вона порушила закон? Адже позачергову сесію про визнання факту смерті міського голови вона мала скликати протягом двох тижнів від дня смерті! Чому цього не було зроблено? Де публічні заяви-звернення до неї? Може почати з початку ланцюжка, а не з кінця", - йдеться у дописі Михайла.

До слова, голова фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у Луцькій міській раді раді Ігор Поліщук публічно виступив із заявою про маніпуляції, що відбуваються у міській раді:

«За законом впродовж 15 днів з дня смерті міського голови подається клопотоння про призначення позачергових виборів. Подати такий документ має право лише виконувач обов’язків міського голови. Позачергова сесія, де мало б прийнятися рішення про припинення повноважень Миколи Романюка, і нинішній секретар Юлія Вусенко стала б виконувачем обов’язків міського голови, мала бути скликана раніше», – заявив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучани Показати IP 25 Лютого 2017 06:47
Чи означає те, що позачергова сесія не була скликана вчасно, що її тепер потрібно саботувати і не проводити взагалі?
Вусенко до Лучани Показати IP 25 Лютого 2017 13:15
коментар було видалено
Анонім Показати IP 25 Лютого 2017 07:43
А Вусенко і Самопоміч чхала на закони. Показала себе базарною бабою.
Виборець Показати IP 25 Лютого 2017 09:10
Нех бермудський діяч (відірваний від реальності) Місьо Шелеп краще аналізує причини свого феноменального результату на виборах голови Княгиненської ОТГ ( скільки шкандалів було).
Відео Показати IP 25 Лютого 2017 09:17
Щоб зробити обєктивні висновки про тих хто чхає на закони і займається саботажем та провокаціями, варто подивитись відео сесії. Ютуб допоможе.Початок на 42- й хвилині.https://youtu.be/Kx0lTvAXDP4
Знати особисто Показати IP 25 Лютого 2017 09:18
Не можу сприймати будь кого, хто є в раді. Знаю давно Юлю Вусенко, та недавно вразив її вислів, що точно відображає її сутність: "хочешь жить, умей вертеться"....саме тому й бачимо ми тут такий цирк, інші не набагато кращі, на жаль (
Оля до Знати особисто Показати IP 25 Лютого 2017 10:28
Все правильно сказала: в жизни нужно быть активным и инициативным ,не то загрызут как жертву.А с вашей стороны некоректно публиковать личные разговоры.
51 омбр(розформ) Показати IP 25 Лютого 2017 11:21
Нехай Поліщук ,Кравченка на місце у строй поставить,тоді можна йому вірити в якусь чесність.
олег Показати IP 26 Лютого 2017 14:08
хавайся!! баба рветься до влади!! хватить нам однеї юльки, дві - та перебор!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus