USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи потрібні комунальні маршрутки, розкаже директор ЛПЕ

25 Травня 2012 18:09
Як правильно розпорядитися комунальними маршрутками – залишати придбані в лізинг автобуси «Богдан» чи відмовитися від них, так і не визначилися члени бюджетної комісії Луцької міської ради. Вони зійшлися на тому, що без директора підприємства Івана Грицанчука, який не з’явився на чергове засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 травня, це питання вирішити не вдасться.

Утім, інформацію начальника планово-економічного відділу КП «Луцьке підприємство електротранстпорту» Світлани Філіпової щодо фінансово-господарської ситуації на підприємстві члени комісії заслухали. А розповіла фахівець про те, що підприємство щодня сплачує за придбані у лізинг автобуси по 14,5 тисячі гривень й за результатами першого кварталу спрацювало зі збитками у 2,5 мільйона гривень, з яких 1,3 - за маршрутними і мільйон - за тролейбусними перевезеннями.

На запитання голови комісії Олега Чернецького, чому ж маршрутні перевезення популярні серед приватних перевізників, якщо цей бізнес так важко вести, Світлана Філіпова відповіла, що ЛПЕ з «приватниками» не в рівних умовах, адже працює «по-білому».

Вона також висловила свою думку, щодо того, чи варто ЛПЕ відмовитися від комунальних маршруток: «Ми в різних умовах і тому, моя думка, що нам «Богдани» не треба. Якби ми працювали по Закону про міський електричний транспорт, то не треба було б ніяких маніпуляцій».

Тим часом член бюджетної комісії Юрій Корольчук іншої думки щодо придбаних у лізинг для ЛПЕ автобусів «Богдан». Він переконаний, що «це торба, яку ми маємо нести до кінця». Також депутат-бютівець наполягає на тому, що рішення з цього питання комісія може ухвалити лише після того, як заслухає інформацію про стан справ на ЛПЕ з уст директора Івана Грицанчука.

Зрештою, так члени бюджетної комісії й вирішили – запросити на наступне засідання директора ЛПЕ, а також отримати висновок юридичного відділу міськради щодо можливості й умов відмови від автобусів придбаних у лізинг.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
спец Показати IP 25 Травня 2012 21:39
Шиба з Кубіцьким підставили бюджет міста, під суд їх хай відповідають!В тюрму дурнів та шахраїв!
Семен Показати IP 25 Травня 2012 21:48
Только .... может пустить маршрутки под троллйбусными проводами
Здрасте Показати IP 25 Травня 2012 21:58
То на те й ВЛАДА щоб заставити всіх працювати по-білому. Пасажира в шкавчик не сховаєш коли перевірка зайде. Пояснення цьому цирку просте-напрацьовані прибуткові маршрути віддають приватникам наближеним до мера для цього й міняли керівника ЛПЕ.
друг Протяга Показати IP 25 Травня 2012 22:37
Відкрий Шибу-впусти свіже повітря!Виборці повірили,відкрили Шибу тай впустили і що ж,замість свіжого повітря,протяг та сморід!Протяг злизав гроші громади,а сморід залишився-20тис.на кожному Богдані різниця в тодішніх цінах.Це 165 тис.за які прпонувались до продажу автобуси автозаводом та 185 тис.за які купило ці автобуси ЛПЕ (директор Кубицький),та щей в лізінг!? Цім деятелям треба вліпити років 7,і думаю що треба вліпити цих 7 років та щей в Лізінг!!
Треба Бацьку! Показати IP 26 Травня 2012 08:43
В ЛПЕ такий хронічний бардак, що там без "залізної" руки порядку не навести!!
Віктор Показати IP 27 Травня 2012 09:43
В ЛПЕ потрібно негайно змінити все керівництво,тоді можливо буде якийсь толк.
Вагоновожатий Показати IP 27 Травня 2012 10:33
Анархия - мать порядка, хлоп Вашу мать!
робітник ЛПЕ Показати IP 27 Травня 2012 13:47
Владо схаменись!!!НЕВЖЕ вам людям грамотним не зрозуміло що маршрутки на ЛПЕ це, як казали,ТОРБА,Що ШИБА засунув маршрутки на ЛПЕ щоб красти!З маршруток крадуть всі! Схаменіться приберіть зЛПЕ маршрутки,приберіть лізінг-крадінг!Віддайте нашу зарплату!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus