USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

День міста у Горохові: підготовка до святкування. ФОТО

13 Червня 2013 12:09
773-тю річницю відзначає сьогодні, 13-ого червня, Горохів.

Попри будній день у місті заплановано чимало заходів. Кореспонденти «Волинських новин» через об’єктив фотоапарата подивилися на підготовку до святкувань.

Ще зранку у Горохові почався рух - готувалися до свята. У центрі міста розмістився ярмарок. А встановлення торгових наметів, атракціонів із розвагами та сцени свідчать, що цього дня сумувати місцевим мешканцям не доведеться.

Попри свято міста в установах і організаціях райцентру вихідний не запровадили, але деякі встановили скорочений робочий день. Утім горохівчани кажуть, не біда, мовляв, вечір точно вдасться.



Урочисте святкування 773-ї річниці Горохова розпочалося о 10:00 Богослужінням у Свято-Вознесенському храмі. Службу відправив митрополит Михаїл керуючий Волинської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Далі за програмою спортивні змагання на місцевому стадіоні «Колос», а згодом заходи на Майдані Незалежності: концерт духового оркестру, фотовиставка «Рідне місто моєї Волині», виставка майстрів народного мистецтва благодійної місії «Сонце любові», персональна виставка майстрів народної творчості, дитячі атракціони, конкурс малюнків на асфальті «Наше місто очима дітей» тощо.

Увечері свято продовжить концерт за участі популярних виконавців міста та Волині. Також головною подією дня стане відкриття фонтану. На завершення свята організатори обіцяють феєрверк.

Довідково:
Горохів — районний центр Волинської області. Належить до найдревніших поселень Волині. Рік заснування 1240-й. Населення понад 9 тисяч людей. Площа - 488 гектарів.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АБ Показати IP 13 Червня 2013 16:10
Усіх горохівчан зі святом!!!
Горохів Показати IP 20 Травня 2015 16:18
Люблю тибе-Горохове!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus