USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати Луцькради звинувачують колегу у створенні «дурдому»

30 Жовтня 2013 17:40
На декілька годин затягнувся розгляд земельних питань під час 46-ої сесії Луцької міськради, оскільки Юрій Вега категорично не погодився голосувати за питання «пакетом».

Пропозицію розглянути декілька десятків земельних питань пакетом не підтримав депутат Юрій Вега. Він повідомив, що має запитання щодо кожного пункту. Таким чином, земельні питання розглядали окремо. Щоразу депутат брав слово та повідомляв, що йому щось незрозуміло на схемі ділянки, або цікавився, що саме розташовано на ній.

Приблизно о 17.00 міський голова Микола Романюк порадився з депутатами, чи варто продовжувати роботу сесії. З його слів, земельні питання можна розглядати протягом трьох годин. Депутати почали глузувати із прискіпливого колеги. Йому радили відвідувати засідання земельної комісії та ставити там хоч сотню питань. Дехто з обранців покинув залу засідань.
«Мені надсилають смс виборці, які, голосували за вашу політичну силу і влучно називають те, що зараз відбувається, дурдомом», - звернувся до Юрія Веги депутат Олександр Плісецький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пумцель Показати IP 30 Жовтня 2013 20:14
Один дебіл з вищої ради дав команду другому з меншої(той пив пиво(або крепше) в той час баран з ще меншої ради екав,бекав і просив відступити 1 метр-за партійною лінією вищих баранів!!!Свободу баранам!
Голоземко Показати IP 30 Жовтня 2013 21:50
Тому,що з меншої ради:-атакуй не атакуй всьоравно получиш НУЛЬ!Всьо схвачено-за всьо заплачено!Бо баран,шо на свободі,шо на бойні-всеодно баран.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus