USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати взялися за будівництво у «Старому Луцьку»

28 Вересня 2011 12:17
В історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк» розпочали незаконне будівництво, тому місцеві мешканці б’ють на сполох – принаймні так стверджують окремі депутати.
Про це під час сесії Луцької міської ради у середу, 28 вересня, розповіла обраниця громади Олена Голєва.
До неї звернулись жителі вулиці Драгоманова, які стурбовані тим, що на сусідній вулиці Кафедральній, 13, на ділянці площею 0,0779 га «розпочато якесь невідоме будівництво».
«Мною було подано депутатське звернення на ім’я начальника управління містобудування та архітектури Казмірука Юрія Йосиповича, де я чітко зазначила, що жителі категорично проти цього будівництва», – розповіла вона.
«Вони у своєму зверненні до мене просять його заборонити, оскільки це будівництво унеможливлює доїзд до їхніх будинків та стає відсутньою їхня прибудинкова територія. Деяким мешканцям внаслідок розпочатого будівництва взагалі немає можливості потрапити у власний будинок у звичний спосіб», – зазначила Голєва.
До всього вона наголосила, що згадана земельна ділянка знаходиться на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».
«У відповідь я отримала інформацію про те, що відповідно до рішення сесії Луцької міської ради від 28.03.2007 №12/78 гр. Поцілуй М.П. було надано земельну ділянку на умовах оренди на п’ять років загальною площею 0,0779 га на вулиці Кафедральній,13 для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу», – повідомила депутатка.
«Але замовником будівництва стало ТзОВ «Луцькмістобуд», якому ця ділянка була здана в суборенду, і всі документи, в тому числі ордер на виконання будівельних (земляних) робіт було видано 25.07.2011 року департаментом ЖКГ вищевказаному ТзОВ», – додала вона.
Голєва переконує: це будівництво порушує низку пунктів закону «Про оренду землі», тому звернулась з відповідним запитом до луцького міського голови Миколи Романюка, аби той розібрався у ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Чиновник!!! Показати IP 28 Вересня 2011 12:45
Всі документи в нормі... Олена Голева блондинка і цим все сказано .... Хай краще дивиться за своїм чоловіком, який понабудувув без дозволів, а згодом по узаконив все і всяк... Так що в пушку твоє рильце Оленка...
Лучанка Показати IP 28 Вересня 2011 16:34
Хтот тепер вірить цим дозвільним документам!!! Всім відомо, як вони робляться. А на території заповідника взагалі будувати не можна. Почитайте законодавство. Стосовно Голева - то справді він один з перших почав будувати в заповідній зоні ще більше десяти років назад. Так що все по кругу.
Anti-Mafia Показати IP 28 Вересня 2011 18:06
На Кафедральній, 13 йде черговий луцький дерибан,організований Рабаном і БЮТівським екс-депутатом Т.Павлюком. Докдадно про цю ситуацію написав Volyn Times - http://volyntimes.com.ua/news/515 http://volyntimes.com.ua/news/516
небайдужий Показати IP 28 Вересня 2011 23:25
шановні, я берусь очолити кампанію проти цього блюзнірства у Старому місті. хто не боїться і не байдужий?! зголошуйтесь!!!
Сергій НАХІТ Показати IP 29 Вересня 2011 18:54
це відомий комбінатор Тіхан через підставних земельку замутив,колишній депутат-бют,професійний вор та кидало(4 роки режиму в мєстах нє столь отдальонних)- та головний дерибанщик луцьких земель минулого скликання. в цьому випадку стовбить незаконну ділянку щоб Романюк не забрав. а ще у нього на тещу оформлена, є 0.65га землі на Київському майдані-навпроти податкової-теж "замученої"землі-під торговий центр- там скоро теж будуть паркани-а зараз виносять мережі.магазини та банки ,що на майдані,автоматично опиняться в "другій" лінії, можна сказати в дворі майбутнього ТЦ- їх власникам є за що переживати. а ще ,за щасливі часи депутатства, тіхан понарізав собі земельки під "лєтнякі-півнухи" в парку л.українки та біля нього на пр.волі - усе на підставних осіб,щоб самому не засвітитися. половина кіоско-зупинок у місті його "тєма",-такса 20-30 штук зелених за вирішення питання. куди дивиться СБУ,ПРОКУРАТУРА? Головне зараз незавершене будівництво "правильно" оформити-а тоді,арендовану землю Луцька автоматично за копійки приватизувати-тоді не страшна ніяка власть. у випадку Кафедральної-мета №2 -попіка на на бабки розвести,оренду землі-в довічне користування перетворити. Впливовий тіхан цілий Державний інститут "Діпромісто" ще 5 років тому собі в карман поклав-проекти відводу землі,документація-спеціально обучений затіраха-його чоловік.Тема№2-дозвіл на будівництво,здача в експлуатацію -тут ціла корумпована группа організована:діпромісто-бті-МНС-санстанція-охорона праці-кругом свої "в долі", хабарі розносить спеціально обучена монастирська-а тіхан рішае кому-скільки-сам не світиться, головне-комерційність ділянки. Спасайте наше місто пані Олена Голєва від вора -вірю в Ваші сили! Успіхів Вам!
Alchak Показати IP 30 Вересня 2011 08:45
Шедевр, такий мовний зворот заслуговує на супервідзнаки: "...СТАЄ ВІДСУТНЬОЮ ЇХНЯ ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus