USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Депутати знову зазіхнули на «відділи чорного піару» Шиби

29 Вересня 2010 16:08
Депутат Сергій Григоренко 29 вересня запропонував знайти додаткові гроші у бюджеті на соціальні видатки, урізавши видатки на інформаційну політику міськради та ліквідувавши ІАЦ «Луцьк» як непотрібний.
Таким чином він пропонує зекономити близько 70 тисяч гривень до кінця року. Григоренко каже, що інформаційні структури міськради є «відділами чорного піару» міського голови Богдана Шиби та створені виключно для реклами мера міста, але не висвітлюють роботу ради.
Із думкою депутата погодився його колега Юрій Довгун. Він сказав, що знайшов у своїй поштовій скриньці свіжий примірники комунальної газети «Луцький замок», який отримав безкоштовно.
«На одній сторінці – Богдан Шиба з людьми. На другій – просто Богдан Шиба. На третій – Микола Іванюк… Чому це безкоштовно роздається?.. Чиє це розпорядження?...» – обурювався Довгун.
Депутат засумнівався, що газета безкоштовно опублікує статтю про нього як про депутата. Та дивувався, чому видання, яке існує на кошти платників податків, працює на одну особу.
На це Шиба відповів, що якщо і є реклама, то вона проплачена з особистої кишені рекламодавця. Натомість нецілеспрямовано використати кошти з бюджету неможливо, оскільки кожен день фінансові папери ради перевіряє прокуратура, УБОЗ, відділ по боротьбі з економічними злочинами, податкова.
«Луцький замок» і в наступні роки писатиме про міського голову, раду, виконком. Так і буде, бо то є міська газета», – додав Шиба.
У своє виправдання він сказав, що мер кожен день щось робить, а депутати – лише декілька днів на місяць, тому таке співвідношення інформації про депутатів і голову.
Утриматися рубати з плеча, ліквідувавши ІАЦ «Луцьк» та урізавши фінансування інших структур інформаційної політики, закликала депутат Лариса Духневич. Вона зазначивши, що там також працюють прості люди, які виконують свою роботу.
Депутатів Довгуна та Григоренка підтримали лише 10 їхніх колег. Нагадаємо, що це не перша спроба обранців луцької громади скоротити видатки на комунальну газету та підрозділи з інформаційної політики Луцькради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
ЛЛ Показати IP 29 Вересня 2010 16:17
Правильно, що не ліквідували ІАЦ "Луцьк". Скоро прийде новий мер, йому позитивний пиар знадобиться. Григоренко сміливець, хвалю, але скандальчики треба закручувати більш ретельно
Зиновій Пипка Показати IP 29 Вересня 2010 16:19
Навіщо треба такі структури? А Шибу хто піарити буде? А фільми про нього якій він лапочка на аверсі хто крутитиме? Невже він ІАЦ "Луцьк" з власної кишені дає? Ні! це кошти платників податків! Вони повинні йти не та те, аби висвітлювати яка влада гарна, заминати всі її гріхи, а казати людям ПРАВДУ. Показують, що дахи будують - а покрівлю на перемоги ви залатали? Там діра, як він удару метеориту! Познаходили лише позитивні відгуки лучан. Чому не показали жодної критики? То робота журналіста? Читаю - структури інформаційні. А нормально сайт заповнювати не вмієте. Купа застарілої інформації. Усіх рішень з сесій немає. То відкритість влади? Розумію, що зараз хто з якої може руки харчується, але з не за кошти платників податків. До того ж так нахабно! Краще б в тій газеті поезію друкували і художню літературу. Більше користі було.
Антон Показати IP 29 Вересня 2010 16:34
Краще б поетичну збірку Чижика видали!
Tan4ik Показати IP 29 Вересня 2010 16:48
Я, чесно кажучи, теж не розумію... Навіщо комунальна газета,прес-служба і департамент інформаційної політики?????????? Логічно було б, якби все це обєднали і посадили всіх в одному кабінеті - і газету, щоб видавали, і сюжети робили, і сайт наповнювали і прес-релізи готували. Думаю, так ефективніше... Може, після виборів так воно і буде..
Zheniok Показати IP 29 Вересня 2010 17:00
шокед))) Грицюк тут всіх аб'єднать собирався, а на слідуючий ранок, вже Григоренка на Шибу натравляє, відать ясно навколо кого хотів аб'єднать))) але то шо цих кантор забагато і треба було б їх якось уніфікувати, то то правда
Я Показати IP 29 Вересня 2010 17:09
Нікого Грицюк не натравлює! Ви думаєте, що в Григоренка своєї думки нема? Це ж вам не партія Гузя!
Zheniok до Я Показати IP 30 Вересня 2010 13:13
думаю шо Батьківщина від партії Гузя нічим не відрізняється
читач Показати IP 29 Вересня 2010 19:01
Навіщо потрібна така газета, "як "Луцький замок"? А ще з таким бездарним редактором, який тиждень робить спортивну сторінку з ІНТЕРНЕТ? А ще окремі фотографи Шиби? А ще телебачення у складі цієї нерозлучної фіктивної пари, яка кожного понеділка репетує, що Шиба - найкращий мер, що він ні в чому не винен? А ще прес-центр з власним рахунком в банку, де Радавська пересварилась з усіма журналістами? Це все - податки бідних людей. Шиба сам збрив вуса. А при добрій владі їх можна було б збрити в місцях не вельми віддалених.
СИБАРИТ&АНАХОРЕТ Показати IP 29 Вересня 2010 19:08
Григоренко хитрий, але Шиба хитріший :)
людмила Показати IP 29 Вересня 2010 20:13
Я вимагаю, щоб собівартість спецвипуску газети "Луцький замок" оплатив з власних коштів Шиба, а якщо Духневичці так його шкода , то нехай частину вона проплатить. Правильно, Григоренко !!! ІАЦ "Луцьк" нехай Шиба фінансуає з власної кишені ( любить "кататися", нехай санки оплачує з валсної кишенеі). А ще , прошу Григоренка, з'ясувати, чому в муніципальній міліції табелюються "шиб-топ-моделі", які фактично сидять в кабінетах Луцької міськради і те й роблять, що задом перед Шибою виляють ???
Л Показати IP 30 Вересня 2010 08:02
Думаю, для Шиби все ще попереду, збрив вуса, чуприну збриють після 31 жовтня в отих місцях не вельми віддалених . ПР доведе, що в країні є господар. Семенюк вкрала 250 тис.грн. - ПР не подивилась, що вона причаїлась в їх лавах - поперли з партії і заарештували. Вор должен сидеть в тюрьме!!!
Маркіян Показати IP 30 Вересня 2010 11:48
Якщо я не помиляюсь, то за це видання суперечки вже давно тягнуться. Пора б і вирішити щось. Дійсно, навіщо нам видання, де все про Шибу, якщо про нього і в інших газетах рекламних матеріалів купа??? ХАй зробить свою газету, або краще журнал, назве "Луцький Шиба", "Твій Шиба" а бо "Freeshyba" і там описує себе з ніг до голови. А видання Луцька має бути про Луцьк.
Дурдом-веселка Показати IP 30 Вересня 2010 13:45
Ліквідувати ІАЦ треба було давно.Він нічого не робить, а тільки проїдає кошти. І скільки можна споглядати страшну корову Радавську по "Аверсу" з її дурною програмою і писклявим голосом. Вона вже в екран не влазить))) А щодо "Луцького замку", то шкода людей, які там працюють. А може краще змінити очільника газети?????
пипл Показати IP 30 Вересня 2010 18:12
Люди добрые!Да скоко ж можно за наши денюжки нам же и лапшу на уши вешать.Вон Токарскому продать с потрохами весь этот блудильник,а када мером станет пущай назад оддаёт.
несторонній Показати IP 30 Вересня 2010 19:28
піар це перед виборами (маю на увазі тему з "Луцьким замком") газета виходить всього 5000-им тиражем, висвітлює роботу міської влади, в тому числі міської ради. Якщо врахувати що комунальним службам доведеться подавати різного роду платні оголошення в приватні газети, невідомо що економія буде взагалі. Ну не має Шиба спонсорів, на відміну від того ж Грицюка, про інших вже мовчу, що поганого що там розміщується інформація, в тому числі про його роботу!?
Знаючий Показати IP 30 Вересня 2010 20:13
Знаючи чим займається Духневич і Шиба то булоб правильно посадити в місця "столь" віддалені і посадити "правельників"за грати та дати їм почитати в камері газету "Луцький замок" .Але треба було б спитати і головного редактора за оману людей - "свобода слова" в комунальній газеті піарити злочинців,що обдирають громадян міста.
OrestN Показати IP 30 Вересня 2010 21:32
Гнати їх усіх тушок-зрадників від влади втри шиї!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus