USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Дітям з вадами слуху хочуть обладнати майданчик

15 Червня 2010 14:40
У Луцьку 15 червня розпочалась реалізація проекту «Подаруй дитині казку», завдяки якому планують зібрати кошти на обладнання для дітей з вадами слуху.

Про це стало відомо 15 червня на засіданні прес-клубу реформ.

Зокрема, авторка проекту – студентка ВНУ Юлія Швайковська розповіла, що планується зібрати кошти для будівництва дитячого майданчика на території навчально-виховного об’єднання «ДНЗ № 28 – спеціальна школа I ступеня для дітей з вадами слуху», що у обласному центрі.

Ідея проекту, як зізналася Швайковська, виникла під час підготовки до відбору-кастингу реаліті-шоу «Стань лідером» «Савік Шустер Студії». Проект «Подаруй дитині казку» не переміг, утім він отримав підтримку благодійного фонду Олега Чернецького.

Під час реалізації проекту працюватимуть волонтери. На підприємствах, які бажатимуть долучитися до збору коштів стоятимуть спеціальні скриньки. Організатори планують до Дня осіб з вадами слуху, який відзначатиметься 26 вересня, зібрати близько 30 тисяч гривень. Зібрані кошти підуть на придбання та монтаж обладнання для дитячого майданчика.

Завідувачка навчально-виховного об’єднання «ДНЗ № 28 – спеціальна школа I ступеня для дітей з вадами слуху» Ольга Володіна розповіла, що останні два роки грошей, закладених у кошторисі закладу, вистачає лише на зарплату працівникам, харчування дітей та оплату за енергоносії.

Нині на дитячому майданчику стоїть старе дерев’яне обладнання, яке уже відпрацювало своє. А цей заклад – інтернатного типу, у якому діти не лише вчаться, а й живуть. З-поміж усіх учнів третина – діти з Луцька, інша частина вихованців закладу – діти з різних куточків області.

Довідково:

Бажаючі долучитися до благодійного проекту «Подаруй дитині казку» можуть надсилати гроші за реквізитами:

Одержувач: ВОБФ Олега Чернецького
ЕДРПОУ: 350414412
Банк: ВГРУ ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 303440
р/р 26008055400026
Призначення платежу: Благодійна допомога – проект «Подаруй дитині казку»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонім Показати IP 15 Червня 2010 15:45
Це що жарт? Чернецький дав кошти і його не має на фотці?!!
маруся Показати IP 15 Червня 2010 19:28
ех, олеже, була б молодша я б пішла до вас працювати, я б вас таки у мери таки вивела, молодець!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus