USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Фільм Саніна «Поводир» привезуть у Луцьк

24 Жовтня 2014 11:24
20 жовтня, з міста Тернопіль розпочався всеукраїнський тур стрічки Олеся Саніна «Поводир», - інформує Газета.

У Тернополі відбувся допрем'єрний показ фільму «Поводир» режисера Олеся Саніна.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, український режисер, волинянин Олесь Санін завершив зйомку нового художнього фільму «Поводир, або Квіти мають очі». Над картиною працював ще один наш земляк – оператор–постановник Сергій Михальчук.

Художній фільм «Поводир» режисера Олеся Саніна висунуть від України на премію «Оскар» в номінації «Найкращий фільм іноземною мовою».

В основі сюжету «Поводиря» - подорож по Радянській Україні американського хлопчика Пітера та українського сліпого музиканта Івана Коцюби на початку 1930-х років - драматичні часи колективізації, Голодомору і знищення інтелігенції.

Ексклюзивний кіносеанс у Тернополі зібрав повну залу глядачів різних поколінь. Уперше в історії України завдяки тифлоперекладу, технологію якого застосували на тернопільському показі стрічки «Поводир», глядачі з обмеженими можливостями зору також змогли подивитися кіно разом з іншими.

Більше сорока незрячих були присутні на показі. По закінченні перегляду зал аплодував стоячи. На сцену вийшли творці стрічки, глядачі вітали фільммейкерів з успішним проектом. Режисер фільму, Олесь Санін, близько години спілкувався з публікою, розповідаючи цікаві нюанси про зйомки та ще більше знайомлячи глядачів зі світом фільму «Поводир».

У вівторок, 21 жовтня, фільм показали у Хмельницькому. На черзі – Одеса, Херсон, Миколаїв, Кіровоград, Кривий Ріг, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Харків, Полтава, Ужгород, Чернівці, Івано-Франківськ, Львів, Луцьк, Житомир і Черкаси.

Завершиться всеукраїнський тур зірковою прем'єрою, яка відбудеться у Києві 11 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сонячна Показати IP 24 Жовтня 2014 11:34
Нарешті!!!!!!!!!!
волинянин Показати IP 24 Жовтня 2014 15:02
то де і коли буде демонструватись фільм у Луцьку ,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus