USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Футбольні» волиняни прогнозують фінал Ліги чемпіонів

26 Травня 2016 22:02
Колишні гравці «Волині» та інші відомі футбольні постаті Волинського краю спрогнозували рахунок фінального поєдинку.

28 травня о 21.45 за київським часом на міланському стадіоні «Сан-Сіро» відбудеться фінал Ліги чемпіонів сезону 2015/16. В останньому матчі найпрестижнішого клубного турніру Європи зійдуться іспанські команди «Реал» та «Атлетіко».

Отже, Тарас Кабанов, колишній нападник «Волині» та «Карпат», вважає, що перемогу здобудуть підопічні Зінедіна Зідана – 2:0. Голи за «вершкових» проведуть Криштіано Роналду та Карім Бензема.

Півзахисник хорватської «Рієки» Флорентин Матей теж передбачає успіх «галактикос». За міркуваннями Матея, на «Сан-Сіро» забиватимуть Роналду та Серхіо Рамос.

Впевнений у вікторії «Реала» й президент футбольної команди «Енко» (за яку свого часу виступали В’ячеслав Шевчук, Анатолій Тимощук, Артем Федецький) Анатолій Войнаровський. Анатолій Миколайович ставить на рахунок 2:1. «Відзначаться Роналду, Бензема й Фернандо Торрес», – каже він.


Тріумф «Реалу» передбачає й екс-півзахисник лучан Ігор Биканов, який нині тренує дітей в американському Нью-Йорку. На думку Ігоря, після фінального свистка рахунок буде 3-2 (Роналду, Хесе, Бензема – дубль Грізманна).

Півзахисник «Зірки» Артем Щедрий про фінал міркує так: «На мій погляд, на нас очікує дуже цікавий матч. Але за жодну з команд не вболіватиму, оскільки моя улюблена «Баварія» вже залишила турнір, хоч була кращою у півфіналі. У Мілані переможе королівський клуб – 2:0. Дубль зробить Роналду. В «Атлетіко» непогані шанси на взяття воріт матиме Грізман».

Півзахисник «Волині» початку 2000-их Сергій Соботович передбачає вікторію «Реалу».

Тренер юнаків ФК «Волинь» Віктор Мацюк прогнозує, що основний час матчу закінчиться нічиєю – 1:1 (Бейл – Коке). «Якщо «Реал» не заб’є в додатковий час – Кубок здобуде Дієго Сімеоне, адже в «Атлетіко» дуже хороший воротар Облак».
Разом з тим, Володимир Гапон, який виступав за ''Волинь'' та ''Чорноморець'', в основному часі прогнозує нічию -1:1 (Бензема -Грізманн).

Наставник параолімпійської збірної України Юрій Тимофеєв ставить на 1:1. «Вважаю, в «Реалу» хтось відзначиться не з тріо Роналду-Бейл-Бензема, тому ризикну передбачити гол від Іско. В «Атлетіко» заб’є Антуан Грізманн. Коли раптом хтось проведе гол в овертаймі – це виявиться Криштіано Роналду, а в серії пенальті сильнішими мають стати «матрацники».

Володимир Дикий, тренер ФК «Волинь» та автор найпершого м’яча «хрестоносців» в історії чемпіонатів України, прогнозує тріумф «Реалу» в один гол – 2:1 (Роналду, Бензема – Грізманн).

Гравець польської «Ягеллонії» Тарас Романчук теж вважає, що основний час протистояння скінчиться 1:1 (Роналду - Грізманн). В овертаймі або ж в серії пенальті дужчим виявиться «Реал».

А от Тимур Парцванія ставить на мінімальну перемогу «матрацників». Єдиний м’яч, на думку колишнього оборонця «хрестоносців», повинен провести француз Грізманн.

Спілкувався Андрій Соколовський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus