USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гроші на центр для безпритульних у Луцьку дадуть

21 Жовтня 2013 18:30
Комісія з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів підтримала проект «Створення Центру реінтеграції бездомних громадян у місті Луцьку».
Нагадаємо, цей проект виграв у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Тому центр, на будівництво якого потрібно близько одного мільйона гривень, побудують за умов співфінансування. Місту облаштування Центру реінтеграції обійдеться в суму близько 480 тисяч гривень. Питання уже розглянули на позачерговому засіданні міськвиконкому.
Як розповіла директор департаменту соціальної політики міської ради Лариса Боярин, заклад буде розташований в мікрорайоні Вересневе.
«Проведуть будівельні роботи, придбають обладнання, облаштують кімнату нічного перебування, буде автомобіль для патрулювання вулицями міста, щоб привезти безпритульних у Центр. Соціальні працівники будуть проводити роботу з людьми, які захочуть повернутися в суспільство. Реалізувати проект маємо до січня наступного року», - повідомила посадовець.

Кошти на утримання Центру закладатимуться у майбутньому бюджеті, зазначила Лариса Боярин.
Члени комісії підтримали таку ініціативу і винесли питання на затвердження сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
жителька Вересневого Показати IP 21 Жовтня 2013 23:44
ще тільки цього не хватало =(((
Василь до жителька Вересневого Показати IP 21 Жовтня 2013 23:50
Нормально, нормально. Цигани у вас є, собачий притулок є, тепер ще й притулок для бомжів буде. Вам все одно не звикати, одним притулком більше, одним менше, яка різниця. Все для людей, як то кажуть.
лучанин Показати IP 22 Жовтня 2013 10:11
скільки-то грошей спишуть на притулок наші власті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus