USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ігор Палиця відкрив футбольні поля у луцьких школах. ФОТО. ВІДЕО

1 Вересня 2013 12:12
Одразу в п’ятьох школах Луцька відбулося відкриття якісних та сучасних футбольних міні-полів сьогодні, 1 вересня. Так народний депутат України Ігор Палиця привітав учнів із Днем знань у загальноосвітніх школах № 2, 3, 12, 16 та 23 Луцька. Спортивні споруди встановлені в рамках реалізації однієї з програм «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» – «Луцьку – спорт високих досягнень».

Вартість кожного футбольного поля 420 тисяч гривень. Загалом до 1 вересня на спортивні споруди витратили 2 мільйони 100 тисяч гривень. Ігор Палиця був присутній на відкритті двох футбольних міні-полів.


Урочиста мить. Ще одне футбольне поле відкрите

Ігор Палиця робить перший символічний удар по м'ячу на новому футбольному полі

Так, у школі № 2 він привітав усіх присутніх зі Святом знань, а також наголосив на тому, що діяльність його фонду не має жодного відношення до виборів. Тому допомога усім луцьким школам надаватиметься й надалі.

«Ми робимо добро для того, щоб люди відчули, що ними опікуються. Поки держава перебуває у складному скрутному становищі, то лише ми разом можемо змінювати наше життя на краще. Тому наступного навчального року обіцяю облаштувати у вашій школі ще один новий комп’ютерний клас, в якому виникла необхідність», - заявив Ігор Петрович.



Директор школи Василь Грищук (на фото знизу), своєю чергою, розповів, що міні-футбольне поле – це прекрасний подарунок «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» до 70-річчя їхнього навчального закладу. «Сучасне футбольне поле є дуже дорогим, тож якби не ініціатива Ігоря Палиці, то у нас його ніколи не було б. Сьогоднішня подія – це велика радість і дітям, і батькам усього нашого мікрорайону», - розповів керівник школи.



«Ігор Палиця – світла людина. Небагато зараз є депутатів, котрі після виборів пам’ятають свої обіцянки і виконують їх. Приємно, що мої діти тепер можуть проводити час на спортивному майданчику, а не біля комп’ютера. Навіть не сподівалася, що новий навчальний рік розпочнеться з такого подарунка нашому мікрорайону», - радісно поділилася враженнями Антоніна Михалюк, мама двох школярів.



Також у День знань Ігор Палиця відвідав школу № 16, що у мікрорайоні Вересневе. Тут народний депутат України оглянув, наскільки вдало облаштували футбольне міні-поле та привітав учнів, батьків, педагогів із початком нового навчального року і наголосив, що подібні міні-футбольні поля будуть в усіх школах Луцька. «Запевняю вас, що через п’ять років ваш мікрорайон стане престижним і місцеві мешканці гордитимуться, що проживають тут, а їхні дітки навчаються».



Маленька жителька мікрорайону Вересневе Поля - перевіряє новий футбольний майданчик біля школи № 16

Директор школи № 16 Василь Троцький подякував «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» не лише за дороговартісне футбольне міні-поле, а також за постійну допомогу, яка надається уже тривалий час. «Завдяки програмам Вашого фонду у нас зробили нову тренажерну залу, замінили вікна на одному з поверхів школи. У мікрорайоні Вересневе за ініціативою Ігоря Палиці облаштували дитячий майданчик біля будинку культури, зробили пральню у дитячому садочку. На черзі - закінчення ремонту басейну, де оздоровлюватимуться і удосконалюватимуть свою майстерність не лише мешканці Вересневого, а й усі охочі лучани».



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Палиця привітав зі Святом знань усіх першокласників Луцька.ФОТО



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
свс Показати IP 1 Вересня 2013 14:06
Вот бы Палиця открыл футбольную арену после реконструкции "Авнгарда".Было бы здорово.А так ...................,и не видно начала.
123 Показати IP 1 Вересня 2013 16:37
А вообще, да-они-дети. Чьи-то дети. И достаточно половозрелые.
Сергій Осійчук Показати IP 1 Вересня 2013 19:09
молодець Палиця. так би всі наші волинські нардепи піклувалися про свій округ. шкода тільки, що наша держава така бідна, що без допомоги меценатів такі проблеми не взмозі вирішити в плановому порядку. але в цьому винна нас українців і людей, яким ми делегвали приймати управлінські рішення.
випускниця школи №2 Показати IP 2 Вересня 2013 10:27
Велике спасибі Ігорю Палиці за такий прекрасний подарунок для учнів школи №2. Можливо це буде початком позитивних зрушень у цій школі. Це і фасад і дворова територія і багато іншого...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus