USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коли по проспекту Відродження у Луцьку ввімкнуть світло?

19 Листопада 2013 14:46
З 11-ої години по проспекту Відродження у Луцьку немає світла. Про це редакції Волинських Новин поскаржилися мешканці будинку №18.

Зі слів лучан, світло відключили ще в 11-ій годині. «Обіцяли до 13-ої включити. Досі немає», - бідкаються мешканці уже після 14-ої дня.

У «Волиньобленерго» опісля трьох переадресувань на тих, хто може прокоментувати ситуацію, зрештою, повідомили: «Аварія, поїхали, розбираємося».

Що, власне, сталося та коли струм з'явиться, в організації, очевидно, пояснювати не вважають за потрібне. Подаємо текст розмови, яка відбулася:

- Альо, Войтович. Слухаю?
- Поясніть, будь ласка, яка ситуація на Відродження. З 11-ої години світла немає. Обіцяли до 13-ої увімкнути.
- Аварія. Поїхали.
- Коли?
- Сьогодні.
- О котрій?
- Сьогодні!!
- Я перепрошую, скажіть, о котрій, тому що про аварію повідомляли ще в 11-ій, і коли планують виправити?
- До обіду! – у трубці крик і роздратування, - я уповноважений таку інформацію повідомляти лише начальству! Ви взагалі хто такі?!!! Орієнтовно півгодини, - короткі гудки.


Діалог, звичайно, неприємний. Тим більше, подібної розмови не може існувати в місті, яке претендує на роль європейського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 19 Листопада 2013 15:38
Ну насмішили. Це коли в нас в обленерго чи взагалі в будь-якій комунальній службі міста були хоч якісь натяки на культуру??? Тим більше що мер дозволяє собі хамити направо і наліво і ніколи не відповідає за свої слова. Яка Європа? Тільки созвучне слово і то назавжди!
Антилучанин Показати IP 19 Листопада 2013 19:18
Шановні нетерплячі громадяни! А хтось пробував самостійно відновити поломку електромережі в себе вдома, в гаражі, іншому господарському приміщенні??? А тут ціла частина міста з величезною купою всіляких дротів!!! Такі роботи потребують часу! Тому виявіть повагу та розуміння до працівників Волиньобленерго.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus