USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Коли у Луцьку відключать гарячу воду. ГРАФІК

25 Квітня 2013 08:18
Припинення подачі гарячої води у Луцьку відбудеться у зв'язку з ремонтом теплових мереж, що запланований влітку 2013 року.

Відповідне розпорядження сьогодні підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Тож у зв’язку з необхідністю проведення у 2013 році профілактичного ремонту теплових мереж затверджено графік припинення подачі гарячої води від котелень, центральних теплових пунктів державного комунального підприємства «Луцьктепло» та Товариства з обмеженою відповідальністю «Західна теплоенергетична група»:


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
лучанка, 33 квартал Показати IP 25 Квітня 2013 09:06
Чому ж так НЕСПРАВЕДЛИВО! Одні вулиці відключають на 2 тижні, а інші - більше, як на МІСЯЦЬ! Платять люди ОДНАКОВО! а тут гарячу воду забирають, ще й за газ ЗБІЛЬШУЮТЬ ПЛАТНЮ! Що за горе-послуги?!
Forever Autumn до лучанка, 33 квартал Показати IP 25 Квітня 2013 09:18
В такому випадку, думаю, врятують лічильники на воду... Бо інакше...
Віктор Показати IP 25 Квітня 2013 10:03
Коли вже той мер наведе порядок!!!!!!!!Чому на Карбишева аж на місяць відключають воду??????????І саме в липні коли найспекотніше і води немає аж місяць!!!!!!!ЧОМУ ТАК?????????????????????7
Ганьба !!!! Показати IP 25 Квітня 2013 10:35
Ы знову все повторюється...з року в рык...одне і те ж саме...Місяць без води в найспектонішу пору року...Чому одні позбавляються такого права на 2 тижні, а інші мучатьься місяць...Відповідь очевидна - і мерія і так звані горе-бізнесмени - вони всі за одно....Один одного прикривають і в результаті, скоріше за все, мають з того зиск...А люди, як скот, і далі "насолоджується" життям в цій дибільній країні !!!
Лучани Показати IP 25 Квітня 2013 11:02
Скільки ви вже будете знущатися з лучан в самих доходи мільйони і ще на воді заробляєте!А простих лучан води позбавляєте в найспекотніший місяць. Скільки таке вже буде продовжуватись? Невже не можна зробити щоб усім було зручно?
Вода Показати IP 25 Квітня 2013 11:15
Тож виключають гарячу воду, холодна, наскільки я розумію буде. Навіщо Вам гаряча в найспекотніший місяць?))) А якщо треба можна бойлер поставити... Є шляхи вирішення проблеми, але мало хто хоче їх вирішувати, краще поскиглити і поплакатись на владу, позаздрити багатим, і пошкодувати себе бідного))))
няня до Вода Показати IP 26 Квітня 2013 11:01
З Вами на всі 100 згідна! Проблему створюють зніщого! Все елементарно вирішується, якщо когось щось не влаштовує!
воді Показати IP 25 Квітня 2013 11:45
То так з будь -якої ситуації можна вийти. Для чого така влада?????????????????
Вода Показати IP 25 Квітня 2013 11:58
Спасение утопающего дело рук самого утопющего. Я про те ж саме, я за таку владу, щоб не заважала жити (а вона заважає в нас і то дуже), але я не розумію людей, які надіються, що хтось може вирішити їхні проблеми краще ніж вони самі, і нічого не роблять, щоб їх вирішити. Не подобаються послуги, створюйте ОСББ і відмовляйтесь від послуг ЖКП. Якщо мені не подобаються послуги в моєму будунику і я не можу створити ОСББ, то я думаю як побудувати власний будинок та працюю на цю ціль. Наші люди витратять в 20 раз більше ресурсів та часу, щоб отримати якусь пільгу, ніж потрібно, що заробити еквівалентну суму коштів.
багатий Показати IP 25 Квітня 2013 12:04
не можуть усі бути багатими. мусять бути і бідні і дуже бідні і середняки. А вирішувати проблеми тобто з водою повинна влада місцева. А якщо все будуть самі лучани вирішувати то запитання -нашо нам та влада? щоб сиділи в кабінетах гарних і каву пили і розказували хто в якій країні побував? А лучани як і минулі роки будуть вирішувати свої проблеми
Вода Показати IP 25 Квітня 2013 12:11
Ну в питанні води, можливо трохи перегнув, але якщо не хочете відчувати дискомфорту з гарячою водою, придбайте бойлер. З цього думка починалась. Не подобається влада міняйте її!!! Пишіть скарги, судіться, хто це робить? Не скаржитесь, не відстоюєте своїх прав, от по Ваших головах і їздять. Бідні лучани теж права мають, вишли б до міської ради, тисяч так з 50, почали б трохи людей боятись.
Мірця Показати IP 26 Квітня 2013 11:07
А причому тут влада? Для того щоб протягом року не виникало проблем з водою та опаленням треба час від часу ремонтувати котельні. Якщо по вул. Карбишева і Боженка котельні великі, то відповідно більше часу потрібно для профілактичних робіт тому і на місяць відключають гарячу воду. Ви для себе визначтесь чи краще влітку місяць без гарячої води перебути чи взимку без опалення?
Житель до Мірця Показати IP 10 Серпня 2013 17:54
А чому нас ставлять перед вибором? НІ! Ми хочем і влітку з гарячою водою і взимку з опаленням. Оскільки вважаю, що вода і опалення - необхідність для життя. А наша влада перетворила життєво необхідні ресурси в розкіш.Може вони ще навачаться повітря перекривати??? То тоді що? Кисневими балонами будемо запасатися? А бойлер якби так просто було поставити, то певно, не було б стільки невдоволених. Можна провести ремонтні роботи набагато швидше, зосередивши більшу кількість робочої сили на даному участку.
F4 Показати IP 26 Квітня 2013 18:53
Одне лишається незрозумілим - раніше відкючали на 10 днів - всіх однаково. Чому зараз за 10 днів не встигають? Що змінилось?
рі Показати IP 28 Липня 2013 16:43
брехня безсовісна.. на гордіюк 10 відключили ще 15 липня!! але я щось дуже сумніваюсь, що включать 15 серпня... та і 22 навряд.. до одного місця ті їхні графіки
Роман Показати IP 17 Серпня 2013 10:13
Так як працюють наші комунальщики можу розказати на прикладі. Біля мого будинку вирили цілий катлаван, незнаю що вони там шукали, але позрізали дерева, викопали й поїхали. Катлаван простояв рівно робочий тиждень, жодного працівника до п"ятниці біля нього не було, а в п"ятницю його просто зарили. Ось така "ефективна робота".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus