USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Комунальному підприємству Луцька загрожує банкрутство

7 Грудня 2010 14:27
Державне комунальне підприємство «Молодість» очікує банкрутство, якщо Львівський апеляційний господарського суд зобов’яже його в повній мірі виплатити борг перед містом у сумі близько 332 тисяч гривень.
Таке припущення озвучив керівник підприємств Олег Павлось.
Як прокоментував ситуацію начальник управління КРУ в області Анатолій Омельчук, ще за результатами травневої ревізії 2008 року на ДКП «Молодість» виявили порушення на 331 тисячу гривень. Ці кошти недоотримало місто від оренди приміщень.
За словами Омельчука, певні приміщення ДКП «Молодість», які є комунальною власністю Луцька, здавалися в оренду іншим суб’єктам. Тоді керівником підприємства була нинішня начальник управління муніципальної поліції Світлана Мамосюк. Кошти ж від оренди йшли не до міського бюджету, а на рахунки підприємства.
Тому прокуратура подала позов до ДКП «Молодість» про стягнення з підприємства близько 331 тисячі гривень. Олег Павлось повідомив, що згідно з ухвалою Львівського Апеляційного суду від 4 листопада розгляд справи відбудеться 13 грудня 2010 року.
Олег Павлось каже, що нині підприємство не має боргів ні за комунальні послуги, ні з заробітної плати. Проте, у випадку програшу суду зазначену суму виплачувати буде вкрай важко. Керівник «Молодості» зазначає, що нині «виробляється спільна позиція» з міським головою, аби у випадку негативного рішення суду це не призвело до банкрутства.
«Якщо не буде досягнуто якоїсь мирової угоди, або рострочки мінімум на десять років, то звісно підприємство збанкротує одразу», - зазначив Павлось.
Луцький міський голова Микола Романюк коментує, що приміщення ДКП «Молодості» нині здаються в оренду неефективно. Романюк каже, що вже має варіанти, як використати ці площі. Наприклад, для створення паспортного столу або утворення так званого «прозорого офісу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
де?? Показати IP 7 Грудня 2010 20:41
А де огидні коментарі про дерибан і тд???
Для де??? Показати IP 13 Грудня 2010 23:02
Раніше огидні коментарі про інших писала Мамосюк, а цей - про неї. Тепер вона зарила голову як страус, тільки дупа стирчить.
Вона Показати IP 28 Лютого 2011 16:41
Шановний! Ви що були присутній при написанні коментів нею? Розвиток подій якраз і говорить про те ,що все сплановано заздалегідь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus