USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Квартири від «Волиньавтомотосервіс»– новий рівень якості життя.ФОТО*

19 Серпня 2013 10:50
Власне житло зі всіма зручностями – заповітне бажання мільйонів людей. «Волиньавтомотосервіс» втілив цю мрію у реальність для багатьох сімей, а наступними можете стати вже ви.
Комфортні квартири від забудовника за прийнятними цінами у 9-поверховому цегляному будинку, що на вулиці Рівненська, 127 у Луцьку, пропонує фірма «Волиньавтомотосервіс».

У цій багатоповерхівці вам запропонують декілька варіантів житла: однокімнатні квартири загальною площею від 49,4 до 51 квадратного метра, двокімнатні квартири площею від 70,4 до 71,8 квадратних метрів і трикімнатні квартири площею від 93,2 до 94,1 квадратних метрів із великими кімнатами та кухнями.
Продумані будівельні та архітектурні рішення щодо планування квартир, застосування сучасних технологій та обладнання дозволяють знайти у будинку від «Волиньавтомотосервіс» саме таке житло, яке вам потрібно.
Більше не треба буде хвилюватися про те, що у вас у квартирі буде холодно, або ж зникатиме гаряча вода.
Усі квартири оснащені автономними системами опалення – надійними газовими котлами – від одних із лідерів серед виробників цього обладнання – німецької компанії «BOSCH».

Забудовник попіклувався й про якість встановленої техніки. Потужні німецькі котли надійшли безпосередньо від виробника, а не через посередницькі фірми, які не завжди можуть гарантувати, що обладнання – справжнє, а не аналог.
Радіатори опалення обрали у ще однієї перевіреної часом німецької фірми «KERMI». Компактна та бездоганна зовні теплотехніка стане чудовим елементом у найвишуканішому інтер’єрі вашої оселі. А висока теплова потужність та можливість устаткування підлаштовуватися під зміну температури подарує відчуття затишного родинного гніздечка навіть у найлютішу негоду.
Зберегти тепло в оселі допомагають й придбані в одного з кращих вітчизняних виробників енергозберігаючі вікна. Двокамерний склопакет (три шари скла з двома повітряними камерами між ними, - авт.), вмонтований у якісний металопрофіль від німецького виробника, окрім енергоефективності забезпечує й чудову шумоізоляцію.
Ще один подарунок від «Волиньавтомотосервіс» для мешканців багатоповерхівки – повністю засклені лоджії, про що забудовник подбав відразу ж під час зведення будинку.

Зважаючи на актуальність питання постійного підвищення тарифів на газ та електроенергію, економне використання енергоносіїв та, відповідно, грошей під час оплати цих послуг у будинку стала одним із найголовніших завдань для забудовника.
Із цим «Волиньавтомотосервіс» успішно впорався, зробивши утеплення усього будинку згідно з європейськими стандартами, для чого використали відповідні матеріали товщиною 10 сантиметрів.
Окрім того, що ця система допомагає мінімізувати споживання газу для обігріву житла узимку, вона сприяє ще й підтриманню прохолодної температури повітря в кімнатах влітку.
У кожній квартирі встановлені міцні та практичні протипожежні двері, що засвідчують супровідні сертифікати якості.
Внутрішні роботи, зокрема, штукатурка та стяжка, у будинку виконані механічним методом. Використання сучасних будівельних технологій із залученням спеціальної техніки дозволяє досягти того, що штукатурний шар на стінах – ідеально рівний.
Це, своєю чергою, мінімізує ймовірність виникнення проблем у майбутніх мешканців квартир із фарбуванням або ж обклеюванням шпалерами стін.

Позитивною особливістю є й те, що будинок спроектований так, що у 90% квартир кімнати розмежовані звичайними внутрішніми стінами, які, однак, мають бездоганні характеристики щодо звукоізоляції, вогнестійкості та міцності.
Несучі стіни можуть лише повторювати периметр цілих квартир, що дозволяє робити внутрішнє перепланування усього житлового простору його власникам.
Велику увагу забудовник приділив благоустрою території: подвір’я виклали бруківкою найвищої якості, а біля багатоповерхівки облаштували автопаркінг та великий дитячий майданчик.
Кожен з під'їздів у будинку підприємство «Волиньавтомотосервіс» забезпечило надійними ліфтами від словенської фірми «SEC», які за своїми технічними характеристиками ідеально підходять для таких багатоповерхівок.

Окрім своєї безшумності, швидкості та прекрасного внутрішнього оформлення – гранітна підлога, стінки з нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску – ліфти вражають ще й тим, що оснащені приводом регулювання частот. Цей пристрій забезпечує плавність старту та зупинки ліфта і дозволяє дістатися потрібного поверху навіть тоді, коли електропостачання несподівано вимкнеться.

Отримати усі ці переваги комфортабельного життя Ви можете, ставши власниками квартир у чудово обладнаному будинку від «Волиньавтомотосервіс» на вулиці Рівненська, 127. Забудовник гарантує: ціни на житло не вище від середніх ринкових.
Також підприємство бере участь у програмі здешевлення іпотечних кредитів, згідно з умовами якої квартиру можна отримати в кредит терміном 15 років. Власний внесок від вартості житла у такому випадку становить 25%, а номінальна вартість для позичальників - 3% річних у гривні.

У своїй надійності фірма «Волиньавтомотосервіс» переконує тим, що функціонує на вітчизняному та міжнародному ринках уже майже два десятки років і запорукою його успіху протягом цього часу завжди була найвища якість виконаних робіт.
Консультацію експерта відділу з продажу та необхідну інформацію Ви можете отримати за телефонами: 77-37-17 та (066) 282-73-47, або ж звернувшись за адресою: підприємство «Волиньавтомотосервіс», м. Луцьк, вул. Підгаєцька, 3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарас Показати IP 24 Лютого 2014 12:13
Цікаво яка вартість квадратного метра?
Джулія до Тарас Показати IP 13 Жовтня 2014 16:40
Мій батько працює у цій фірмі, але дозволити собі житло-навіть у кредит-нереально :-(
правда Показати IP 23 Серпня 2014 10:01
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus