USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучан кличуть на благодійну коляду задля бійців

18 Січня 2016 14:01
Додатковий концерт до традиційного грандіозного різдвяного шоу «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» відбудеться 20 січня о 16:00 у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка, – пишуть організатори у Фейсбуці.

Захід буде волонтерським і розрахований на збір коштів для учасників АТО, а також для сімей загиблих героїв. Організатор – координатори волонтерського проекту «Меценати для солдата».

Усі виручені від реалізації квитів кошти будуть спрямовані для закупівлі продовольчих наборів учасникам АТО і сім’ям полеглих захисників.

У рамках концерту також відбудуться:

- святкове частування,

- фотографування на фоні патріотичного банера,

- ярмарок-продаж картин, іграшок, інших творчих виробів.

Координатори проекту «Меценати для солдата» закликають охочих долучитись до організації концерту, зокрема приносити свої творчі роботи та інші вироби, які можна буде реалізовувати під час заходу, або згодом передати хлопцям у луцькі шпиталі та на схід.

Квитки на концерт можна придбати вже у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, що знаходиться на проспекті Волі, 2. Вартість 50 гривень.

Телефони для довідок: 050 8345616 (квитки, вироби), 050 9734484 (квитки гуртом, волонтери, організаційні питання, співпраця).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus