USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Лучан навчать поведінці з безпритульними тваринами

3 Жовтня 2012 14:51
Співіснування людей та безпритульних тварин у Луцьку врегулюють. Подібні заходи зокрема впровадять у Львові, Івано-Франківську та Любліні.

Про це повідомляє Galinfo.

У Луцьку діятиме проект «S.O.S – безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ». Ініціатива впроваджується в межах Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

Задум реалізовуватиметься впродовж двох років. Бюджет проекту становить 298 446,54 євро.

Програма розпочнеться обліком безпритульних тварин. Згодом у Луцьку проведуть конференцію на тему «Актуальні проблеми та європейський досвід у сфері охорони безпритульних тварин» за участю експертів цієї галузі з Польщі. Також організатори проведуть соціологічне опитування з метою визначення рівня свідомості мешканців щодо поводження з тваринами.

Наступні етапи роботи передбачають: розробку проектно-кошторисних документацій для майбутніх стерилізаційних центрів-притулків у Луцьку; проведення соціально-освітньої кампанії для підвищення рівня свідомості мешканців щодо поводження з тваринами та рівня відповідальності; купівлю інвентарю та медикаментів для стерилізації та ідентифікації тварин; практичний семінар для українських ветеринарів у Любліні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
lola Показати IP 3 Жовтня 2012 15:38
Коли вже собак дійсно почнуть стерилізувати, а то тіль й балачки, можливо, як би у нас як і у інших країнах розпочали стерилізацію кілька років тому, сьогодні безпритульних собак було б вдвічі менше.
Антикризович Показати IP 3 Жовтня 2012 17:44
Стерилизацию надо с чиновников начинать; чтобы коррупции не было! Взял "на лапу" - под скальпель эскулапа!
Лучанка до Антикризович Показати IP 5 Жовтня 2012 15:57
Підтримую, 100%!!!
Є Показати IP 4 Жовтня 2012 10:20
Цікаві Ви лучани-землячки!!! На йух Дані ті собаки! Їй головне "бабло" давай!!! ТЕПЕР ВЕДМЕДІ, ХОЧЕ ЗООПАРКОМ КЕРУВАТИ!!!
Чеширский Кот до Є Показати IP 4 Жовтня 2012 12:03
Возьмите дело в свои руки, организуйте приюты и стерилизацию. Сразу получите "бабло", потом медведей, зоопарки, пост директора..... Все в ваших руках. :)))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus