USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучанам дошкуляє сморід з Цукрового

28 Липня 2016 16:27
Мешканці мікрорайону Вересневе, ЛПЗ та вулиці Львівської нарікають, що скоро знову розпочнеться сезон роботи заводу, тому побоюються появи шуму та неприємного запаху, який чути здалеку.

Про це йшлося під час чергового 11-го засідання сесії Луцької міської ради сьогодні, 27 липня.

Депутат Борис Смаль зазначив, що уже в вересні розпочнуться сезонні роботи на Цукровому заводі, який знаходиться у Луцьку. З його слів, цю роботу добре відчувають мешканці мікрорайону Вересневе, ЛПЗ та вулиці Львівської, адже супроводжується вона сильним шумом і неприємним запахом.

Свого часу міська рада прийняла рішення про проведення інвентаризації джерел викидів забруднюючих речовин з заводу. Відтак, у своєму запиті депутат затребував звіт з цієї інвентаризації. А також вказати, які заходи передбачені для ліквідації шкідливого впливу на навколишнє середовище, виконавця робіт та орієнтовні терміни.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
DEXTER Показати IP 28 Липня 2016 17:04
Вже два місяці весь ЛУЦЬК смердить, що нема чим дихати!!!! Вони побоюються)))
Лучанка Показати IP 28 Липня 2016 17:47
А жителям мікрорайону *балка* дошкуляє сморід від свиней, які хтос вирощує в приватному секторі!!!!!!! До кого звертатися?!
лучанин Показати IP 28 Липня 2016 18:04
Тут в центрі міста вранці і в вечері кожного дня смердить г*вном із Сапалаївки,що задушитись можна, а наша кохана влада не знає і не помічає.
Луцьк Показати IP 28 Липня 2016 18:36
По закривати всі заводи, фабрики, інше виробництво, а то пропаде популяція полішуків, які емігрували в Луцьк. На Поліссі вж все виробництво знищено, настала черга за Луцьком.
Анонім Показати IP 28 Липня 2016 19:17
Ну от цукровий ше не працює, але останнім часом увечері по всьому місту, принаймні Центр і Красне стійкий сморід гноївки. Це звідки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus