USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам не подобається «шансон» у маршрутках. ВІДЕО

8 Лютого 2013 10:44
Навколо теми, яку ж музику хочуть чути лучани у громадському транспорті, завжди виникали гарячі дискусії.
Так, у міських маршрутках часто можна почути нарікання «клієнтів» на «саундтрек» до свого пересування містом. Декого не влаштовує «якісність» музичного продукту, який їм пропонують водії громадського транспорту, інші не у захваті від того, наскільки голосно лунає мелодія із динаміків.

Дізнатися, якій музиці у міських маршрутках таки надають перевагу, «ВН» вирішили у лучан та гостей міста.

Так, луцька молодь не проти почути у громадському транспорті якісну поп-музику або ж трохи року, як класичного, так і сучасного. Серед перечислених молодими людьми гуртів – Queen, Scorpions, Ramones, Metallica. До вподоби лучанам й українські рок-гурти. Окрім того, надають перевагу спокійній музиці, не залежно від її жанру.

Старші люди навіть погодилися б «слухати» тишу. Мотивують тим, що у кожного в голові – купа думок, а музика не дозволяє сконцентруватися або ж розслабитися, наприклад, на шляху додому.

Однак, більшість опитаних категорично проти «шансону» у маршрутках. Мовляв, така музика підходить обмеженій кількості людей. Декотрі навіть пропонують альтернативу категорично налаштованим водіям маршруток: якщо ті хочуть включати «шансон» – проїзд має бути безкоштовним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
комсомол Показати IP 8 Лютого 2013 10:55
Чем нацикам неугодил шансон.Люди о жизни поют.
анонімус до комсомол Показати IP 10 Лютого 2013 12:39
"о жизни"? це про яке таке життя вони співають? про кров на весільному платті і собаку-прокурора?
Нацик до комсомол Показати IP 11 Лютого 2013 16:10
В Донецьк, комсомолець! В Донецьк!!!
Vlad Показати IP 8 Лютого 2013 11:29
Брєд. В цивілізованому суспільстві в громадському транспорті взагалі не повинно нічого грати. Яка попса, який рок, яка українська музика?
Ґрыцько Показати IP 8 Лютого 2013 11:59
Пешком ходите: и бесплатно, и тихо, и здоровее будете...:)
Александр Показати IP 8 Лютого 2013 12:06
Хорошая идея! Предлагаю обязать водителей включать Металлику и Рамонес, а потом ВН собрать отклики пассажиров))) Бред! В общественном (!) транспорте должна быть ТИШИНА. Музыка отвлекает водителя от дороги. В какой стране в общественном транспорте играет музыка?
КВН Показати IP 8 Лютого 2013 12:43
Із гумору КВК- М.Галустян: "Ти-ши-на должна быть в биб-ли-о-те-ке,я сказал!!!"
пасажир Показати IP 8 Лютого 2013 13:12
Якісна, неякісна, поп чи рок-музика, українська чи не дуже - ВСЯ музика у ГРОМАДСЬКИХ місцях має лунати винятково в НАВУШНИКАХ. В маршрутках слід заборонити звучання будь-якої музики.
Семен Показати IP 9 Лютого 2013 11:41
З динаміка у маршрутці повинен лунати виключно голос, що оголошує назву наступної зупинки, - це сервіс. А музика, будь-яка, це нахабство та жлобство селюка за кермом. Воно, доречі, характеризує і володаря маршруту. І, у першу чергу, владу, яка у місті (країні) є, або якою там і не пахне. Бо марно вимагати людської поведінки від "мажорів", коли навіть сільського парубка за кермом маршрутки "владв" не спроможна "у рамки" поставити.
Anonymous Показати IP 9 Лютого 2013 15:43
ГДЕ ВЫ ОТКОПАЛИ ЭТИХ ПРИМАТОВ ??? какая украинская музыка???? флайза это музыка??? эти чмошники ещё выступают??? какой шансон??? каждый день еду в маршрутке никакого шансона вообще не слышал ... играет постоянно радио Люкс или РЕТРО фм .. да приелась эта рыгаловка папсовая, но слушать можно ... У меня идея давайте в каждую маршрутку посадим ДИДЖЕЯ и Все будут платить за то что хотят слушать ... не нравиться слушаем что есть и не 3.14издим всякую фигню
Oleh Показати IP 10 Лютого 2013 17:02
DaBass tu naydi i poslyshay ukraine musik ne na radio a to vuglyadish primatom v nayshnikah
Дмытрык Показати IP 10 Лютого 2013 19:03
Уваж. DaBass! Ты, конечно, слушаешь что-то возвышенное и куда ж каким-то там доморощенным музЫкам до твоего уровня! А ты возьми и расскажи нам всем, что именно ты слушаешь. А я тебе скажу после этого об уровне твоей музподготовки и твоего музыкального вкуса. Поверь мне - не ошибусь)))
Anonymous до Дмытрык Показати IP 11 Лютого 2013 14:21
я не буду ни перед кем давать отчёт, а особенно перед каким то музыкантом ...
Сонька Золотая Ручка Показати IP 11 Лютого 2013 10:42
Выключить музыку, потушить сигарету в зубах водителя, научить правилам хорошего тона каждого водителя, поснимать всякие финтифлюшки-рюшки-иконы из общественного транспорта, мыть ежедневно с моющими средствами стекла, сиденья и полы в автобусах после смены, обязать каждого перевозчика организовать цивилизованно объявлять направление маршрута и остановки- настоящие и следующие ( все просто- цифровое табло как снаружи, так и внутри)- пускай вложат деньги, если хотят, чтобы мы им платили деньги за проезд.Поставить на остановках и в каждый автобус платомат, где можно тут же купить билет, и компостеры впереди салона и в конце. И платить нужно ВСЕМ, даже неимоверному количеству льготников, которых, как известно у нас тьма тьмуща- пускай платят хотя бы 50 процентов от полной стоимости билета- как в любом цивилизованном обществе. Почему я обязана оплачивать им проезд из своего кармана, даже если держава когда нибудь может быть и возвращает им за льготников деньги. На самом деле все очень просто сделать, было бы желание и меньше пиз..жа. Пора выбираться из ямы по принципу- а нам все равно. Выбирайте меня мэром Луцка- будет всем счастье! Заставим миллионеров-перевозчиков немножко раскошелиться!!!!!
Олесь до Сонька Золотая Ручка Показати IP 11 Лютого 2013 16:12
Эка Вас, пані Соня, ковбасить... Дайте і мені дунути! :-)
Корінний Соньке до Сонька Золотая Ручка Показати IP 14 Лютого 2013 10:37
И тут Остапа понесло.А тепер із цього всього, що наговорили порахуйте ціну проїзду для бідних українців. Це не буде проїзд за 2грн. і навіть не 2,5грн.,яку ніби хочуть встановити. У нас на водіїв покладені обов'язки і касира і кондуктора і баранку крутить. Це нормально!!? Ніхто ж не проти, щоб порядок був. Я помічаю весь час з якими потугами втановлюються нові тарифи на проїзд. НЕ ВСІ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ОПЛАЧУВАТИ! Таке є!
Саша Показати IP 11 Лютого 2013 12:02
Давно вже не чув шансона в маршрутках. Тільки радіо.Не розумію звідки виникла така проблема. Мабуть нацикам нема чим занятися - тому й вигадують про шансон.
Полішук Показати IP 11 Лютого 2013 19:38
Це не маршрутки а свинарники на колесах. Сморід, тюремний репертуар і іконостаси....
Костя 33 Показати IP 12 Лютого 2013 11:26
Согласен с Сонькой. Я голосую "ЗА".
ісса ндойє Показати IP 12 Лютого 2013 11:48
Респект Соньке, те що вона написала - це Європейський підхід, коли я повертався з Німеччини у відпустку, Батькивщина мене зустричала сморідом туалетів і всім тим що вона прописала у нашіх маршрутках, СЛАВА СОНЬКЕ ...
Сонька Золотая Ручка Показати IP 13 Лютого 2013 06:23
Олесь, я тобi так дуну- мало не покажеться. Може мене i ковбасить, а тебе, бач, душить...А от коли я повертаюсь з-за кордону декiлька разiв на рiк, то мене точно ковбасить вiд того, що я бачу по рiвнянню банально з Польщею, не кажу вже про Бельгию, Францiю, Нiмеччину та Австрiю, просто там я часто по роботi буваю. Були часи, коли поляки на землi на Варшавському ринку гамном торгували та таке ж гамно у нас скуповували, а тепер деяки нашi "заробiтчани" в них гамно прибирають та на клубнику гребуть зранку до ночi. Тi просто живуть, для себе створюючи комфортнi умови проживання, а ми не хочемо. А ти, Олесь, -ковбасить... Не хочешь просто нормально по людськи жити, от i все...
Корінний Соньці до Сонька Золотая Ручка Показати IP 14 Лютого 2013 11:09
Я бачу, для того щоб "просто нормально по людськи жити" треба по Європі їздити. Просто тупо береш те, що на поверхні лежить в тих країнах і переносиш в Україну. В нас кругом БЕЗРОБІТТЯ і низька оцінка ПРАЦІ! Ти ж не хочеш працювати за 1000грн. Так і заробітчани, у яких за плечами сім'ї, вимушені працювати за кордоном! Це біда! І не фіг насміхатись і дивитись зверхньо! Україну просто кинули! Купа олігархів паразитує на тому, що було зроблено ще в минулому, за рахунок заводів,мет.комбінатів, фабрик та інших виробництв. Понабирали кредитів стільки,що наступним поколінням треба буде віддавати! Ось у чому корінь ЗЛА! Що РЕВОЛЮЦІЮ робити? Але не дай Боже, як кажуть китайці, жити в епоху революцій та всяких перехідних періодів коли немає СТАБІЛЬНОСТІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus