USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани відпочивали під одеський чоловічий секстет «DukeTime»

28 Квітня 2015 18:45
Одеські музиканти із гурту «DukeTime» виступили у Луцьку.

Під час концерту, який відбувся 27 квітня у Луцькому Палаці культури, глядачі мали змогу відпочити під гармонійне звучання чоловічих голосів, які, до слова, уже підкорили сцени Європи.

Вокальний секстет «Duketime» був створений у 2004 році в Одесі, у нинішньому складі існує з 2005 року. Всі солісти - професійні музиканти.

«DukeTime» - це чоловічий вокальний секстет (три баритони, два тенори, бас). Музичний напрям, в якому працює група, - досить рідкісне за формою явище. Найголовніша музична особливість колективу - це те, що «DukeTime» абсолютно всі твори виконує в стилі «acapella» (іншими словами, група завжди працює «вживу» і не використовує жодних музичних інструментів, окрім людського голосу.


Окрім ексклюзивних новинок, у Луцьку звучали cover-версії відомих світових хітів, класичних і народних творів.

Особливість «DukeTime» - не в тому, що в його складі - молоді спортивно складені парубки, на яких приємно дивитися, а в тому, що вони дійсно співають. Причому, як тексти пісень, так і музику (правильно це називається «А capella»). Додайте до цього особисту чарівність, розкутість на сцені, відчуття глядача, драйв від того, що вони роблять, і чудові голоси кожного учасника секстету (це три баритони – Ігор Царук, Іван Адамов і Григорій Терехов, два тенори – Микола Карабаджак і Володимир Кошельник, бас – Гарік Горяну) – і ось він, секрет успіху.

Тож, завдяки одеським талантам, мешканці обласного центру Волині провели незабутній вечір акапельної музики, яскравих вражень і незвичайної атмосфери джазу, року та імпровізацій на будь-який смак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus