USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучани «повстали» проти настоятеля храму

21 Травня 2013 16:28
Кабель до каплиці у Луцьку хотіли провести впритул до каналізації і через дитячий майданчик.

Так, на вулиці Кравчука, 12 – інцидент. Із самого ранку місцеві мешканці борються за дитячий майданчик, через який робочі намагаються прокласти кабель до каплички, що неподалік. А вся проблема в тому, що комунікації мають намір провести просто впритул з каналізаційним колодязем, який, запевняють мешканці, частенько прориває. А на подвір’ї щодня грається більше 50-ти дітей, які, мовляв, щохвилини ризикуватимуть потрапити під хвилю струму, - повідомляє ТРК «Аверс».

У Оксани вдома шестеро неповнолітніх дітей, які щодня, з самого ранку і до вечора те й роблять, що граються на дитмайданчику. Нині свою малечу жінка сюди не пустила - завадою виявилась купа техніки, якою просто вздовж подвір’я почали копати рів. Як з’ясувалося, це прокладають кабель до каплички.
Комунікації, запевняють люди, не можуть бути впритул з колодязем. Однак у настоятеля храму отця Миколая - інше бачення, яке він, ніби, може підтвердити всіма належними документами.

Отець Миколай розповідає, що не чекав такої реакції від прихожан, мовляв, що з того, що кабель поряд з каналізацією. Загрози він реально нікому не нестиме, а все решта, впевнений, це дрібниці. Повністю підтримує настоятеля і виконроб Віталій Городинський. Чоловік солідарно, з отцем Миколаєм стоїть на своєму.

Люди стали стіною перед колодязем, тож техніку таки довелося зупинити. Настоятель храму викликав правоохоронців, а місцеві мешканці не пасли задніх і собі дзвонили, куди тільки можна. Ті, кому телефонували, прибули всі. На стражі порядку стали муніципали, а потому втрутились спеціалісти з Водоканалу. Вони й внесли ясність: кабель по проекту має проходити від колодязя на відстані чотирьох метрів.

Отож, кажуть, траншею таки доведеться перекопувати трохи в іншу сторону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Я Показати IP 21 Травня 2013 21:48
Попяра кассу не сможет без электричества в достаточном объеме наколотить, а тут какая-то детская площадочка! У чувака бизнес,деньги вложены , а тут такой форс мажор!:-))
до недорозвинутого Я Показати IP 22 Травня 2013 00:13
А ти хоч раз було в тій церкві, бачило той бізнес. Ти хоч раз поцікавилося, як живе його сім’я і скільки коштує будівництво. Дибілятко, дивись, щоб твоя каса не "расколотилась". Три хворих баб,яких випустили з дурки і одне Я, яке звідти втекло.
))) до до недорозвинутого Я Показати IP 22 Травня 2013 18:27
Вы наивный? попробуйте отделить церковь от их иномарок. вот тут-то наши духоборцы и покажут свое настоящее "лицо".
Я до до недорозвинутого Я Показати IP 22 Травня 2013 20:47
Cразу видно по лексикону что "вы" не уважаемый человек глубоко воцерковленный
Ми до Я Показати IP 23 Травня 2013 11:30
lurkmore.to/ПГМ
анонімус Показати IP 22 Травня 2013 02:55
та здалася там та церква! висотні будинки, дитячий садок - і церква з піснями і дзвонами. в мешканців питали чи хочуть вони її там?
загреб до анонімус Показати IP 23 Травня 2013 08:23
Канечно лучше ригаловку поставить.Тогда жители будут рады.С утра выпел, день свободный.
Ми до загреб Показати IP 23 Травня 2013 11:31
Да, ригаловку з пісями і дзвонами.
Знайка Показати IP 22 Травня 2013 17:16
http://www.volynnews.com/news/analytic/svyashchenyk_proty_yakoho_povstaly_luchany_prodovzhyt_roboty_dokument/ - свіжа інфа
Кот Показати IP 23 Травня 2013 12:57
Піп хотів, щоб його знову притягли до адмінвідповідальності за роботи проведені з відхиленням від проекту прокладання електромережі. А от люди за нього заступилися, допомогли йому в істині, сприяли у виконанні земляних з дотриманням норм. Тому з нього - могорич,для кожного наглядача по пляшці кагору!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus