USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани скаржаться на напади собак з притулку

9 Липня 2013 08:27
Мешканці Луцька вважають собак, які живуть у притулку на вулиці Мамсурова, загрозою своєї безпеки.

Про це йшлося під час оперативної наради у мерії 9 липня.

Скарги щодо безпритульних тварин протягом першого півріччя цього року надходили до міськради постійно. Нагадаємо, після випадку, який нещодавно трапився у Луцькому зоопарку, коли там загадково загинули дві лані, мешканці вулиці Мамсурова налякані. Кажуть, пси зі звіринця нищать тварин.

Так, за півроку лучани звернулися з проблемою щодо собак у групу оперативного реагування «15-80» 269 разів.

Значна частина цих дзвінків повторювалася.

Зокрема, мешканці вулиці Мамсурова скаржаться, що собаки з притулку періодично вибігають, нападають на перехожих та забігають у двори.

Щодо цього перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук зазначив, що хоч і є багато запитань до КП «Ласка», яке опікується притулком, утім, більшість собак - без нагляду тому, що люди їх виганяють.

Мовляв, наразі у притулку знаходиться понад 300 собак. «Це всі ті собаки, що колись бігали по місту», - додав він.

Окреслив перший віце-мер і шляхи вирішення проблеми. Мовляв, Луцьк може отримати приблизно 3,5 мільйона гривень, частину з яких імовірно використають задля створення належних умов на підприємстві. Директору ж КП «Ласка» Богдані Новарчук дав завдання владнати ситуацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
))))))))) Показати IP 9 Липня 2013 09:16
"Мовляв, Луцьк може отримати приблизно 3,5 мільйона гривень, частину з яких імовірно використають задля створення належних умов на підприємстві. " - ага, "отримають", поделят и разгонят этот приют, не волнуйтесь жители ул.Мамсурова, надо же чем-то мылить глаза министерству экологии, чтоб денюжку дали, а Новарчук просто жизненно необходимо чем-то кормить свое самолюбие.
Сергій Показати IP 9 Липня 2013 10:24
притулок для собак ніколи не вирішить проблему кількості бездомних собак в місті: бо всіх їх туди неможливо звезти і прогодувати. а вони плодяться на вулицях двічі в рік! а тупа алкоголічка Дана Новарчук всім очі замилює "Волинським товариством захисту тварин" - бо коли їй дзвонять, що машимна собаку збила і та на дорозі лежить ще жива - то вона відповідає: якщо до завтра не здохне - то заберем!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus