USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани стали першими для Макса Барських. ФОТО

25 Вересня 2013 13:13
Лучани стали першими глядачами нової програми «За Фрейдом», головна особливість якої полягає в тому, що і нові, і старі композиції артиста Макса Барських звучали у супроводі музичного квартету, інформує столичне видання Точка.нет.

«Сьогодні ви почуєте дуже багато нових пісень, які ми з моїми музикантами готували для вас протягом декількох місяців, - анонсував зі сцени Макс Барських. - Ми дуже хвилюємося, бо в такому складі виступаємо перед публікою вперше! Але я шалено радий, що цей знаменний для всіх нас день відбудеться саме в Луцьку».

Клуб Opera, в якому пройшов перший туровий концерт «По Фрейду», шанувальники артиста стали заповнювати з 22:00. А опівночі на сцені з'явився артист, який після музичного інтро виконав пісню, яка дала не тільки назву туру, а й стала головною нового творчого етапу в кар'єрі співака.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ДІВЧАТА ЗУСТРІЛИ МАКСА БАРСЬКИХ У ЛУЦЬКУ

Організатори концерту зізналися, що з технічної сторони концерт Макса Барських став найскладнішим за час існування клубу. Проте слова подяки, які відвідувачі залишили на соціальних сторінках клубу, того коштували.

Серед відвідувачів концерту були також мешканці сусіднього Рівного. У рамках туру співак відвідає і їх місто.

«Найбільшим і зворушливим відкриттям цього концерту стала реакція глядачів на абсолютно нові пісні - було до сліз приємно, коли на другому приспіві я бачив людей, які наспівували рядки з пісень «Небо», «Відпусти», які раніше ніде ще не звучали, - ділився з журналістами Макс Барських після виступу.

«Ви мої перші!» - кричав артист глядачам в подяку за їхні нескінченні оплески пісням, які вони чули вперше.

Концертний тур «За Фрейдом» містами України триватиме до кінця 2013 року. Перша частина турне включає наступні міста, Одеса, Донецьк, Полтава та Рівне.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Айолкі Показати IP 25 Вересня 2013 14:32
два дні тому на вн була публікація про це лайно. добре забашляна реклама? ніхто в оперу не хоче йти, треба цей проплачений піар?
а ЙОЛКАМ Показати IP 25 Вересня 2013 15:33
Ніхто не хоче йти? ну думаю вихідні в присутності не менше чим 400 чоловік - це зовсім не мало
Оукей Показати IP 25 Вересня 2013 16:07
На Бутирку приїхало папіків ще більше, і шо? Це показник несмаку і низькосортного комерційно лайна, на яке і поперлись молоді та безтолкові жительки міста
Ольга Показати IP 25 Вересня 2013 16:23
Натуральне лайно, але добре проплачена реклама.Невже нема про що писати більше ,уже ж була інформація про це лайно точно,яка викликала бур. негативних коментів.
Споживач Показати IP 26 Вересня 2013 12:07
Барське гівно не смердить
Отож Показати IP 26 Вересня 2013 12:14
Спонукати громадян захоплюватися посередністю - один з 10 способів маніпуляції масовою свідомістю. Акуратно впроваджують в маси думку, що модно бути тупим, вульгарним, неосвідченим. Цей примітив - барських - якраз б"є в ціль.
Галина Федорівна Показати IP 27 Вересня 2013 10:46
особисто мені пісні Барського до вподоби,і голос у ньго приємний!нічим не гірший за інших молодих виконавців.
Іванка Показати IP 30 Вересня 2013 13:58
о да....Макс Барських - одна з тих проштампованих фабричних звьозд....стара діва Могилевська хлопчика продвинула...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus