USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучани виходять із квартир, щоб грітися на вулиці

23 Жовтня 2013 14:47
У Луцьку, мешканці будинку, що на вулиці Шевченка, 37а, виходять погрітися на вулицю. Люди розповіли, що на дворі тепліше, аніж у їхніх квартирах. У багатоповерхівці, попри офіційний початок опалювального сезону, у їхніх квартирах холодно, - повідомляє ТРК «Аверс».

Людям доводиться грітися чим тільки можна. В їхніх квартирах стоїть по декілька калориферів, а светри і пальта виконують роль піжами. Мешканці будинку розповіли, температура в їхніх домівках цілком залежить від примх керівництва ПАТ «Електротермометрії».

Пані Іванна, яка проживає у холодному домі, з цього приводу зауважила: «З вівторка цілий тиждень я телефонувала в керівництво термометрії… Просто ніхто не відповідає. І оскільки ніхто не реагує, мені сказали збирати якийсь колектив, щось писати, щось добиватися… І не хочуть говорити взагалі з нами. І не пускають туди людей, щоб люди подивилися на лічильник. Чи палиться там, чи не палиться. Чи на лічильник рахують, чи взагалі не рахують. А гроші з нас то беруть».

Лучани розповіли, що завжди справно сплачують за теплопостачання. Тільки от батареї не нагріваються навіть до кімнатної температури. Журналісти видання поцікавилися у керівництва ПАТ «Електротермометрія», чому в будинку холодно? В установі почули «заїжджену» відмовку - дирекції на роботі немає: «У нас завод працює тільки три дня. Вівторок середа, четвер. Керівництва немає».

Тож людям залишається тільки сподіватися, що у вихідні не вдарить мороз. Бо крім керівників підприємства вирішити проблему з теплопостачанням нікому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus