USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин взяв участь у найпрестижнішій велогонці світу

26 Серпня 2015 13:00
Днями у Франції завершилася найстаріша класична велогонка у світі «Париж–Брест–Париж» протяжністю 1230 кілометрів.

Серед учасників був і представник з Луцька Ройко Сергій. Для того, аби взяти участь у заході, спортсмен пройшов усі необхідні кваліфікаційні марафони, а саме велогонки протяжністю 200, 400 та 600 кілометрів. Про це повідомляють у прес-службі Фонду «Новий Луцьк».

Зі слів Сергія, гонка була складна, однак, це не завадило йому отримати один з найкращих результатів серед 40 українців, які брали участь у заході.

«Гонка дуже складна: набори висоти, виснажують зі старту. Це не аматорський марафон, а однозначно класична гонка з довгою історією. Я їхав на результат, але оскільки відчував постійний біль у коліні, не зміг протриматись у групі лідерів. Мій результат - 57 годин є найкращим серед більше 40 українців», - зазначив спортсмен.

Варто зауважити, що Сергій неодноразово отримував звання «Супер марафонець» від AUDAXCLUBPARISIEN (парижський клубу відчайдушних) та фінішував у групі лідерів на епічному марафоні LE 1000 DU SUD, 1000 кілометрів півднем Франції. На веломарафон у Париж чоловік зміг поїхати завдяки фінансовій підтримці Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Так, Фонд завжди активно підтримує спорт. У рамках програми «Луцьку – спорт високих досягнень» наразі триває реконструкція стадіону «Авангард». Реконструкція «Авангарду», який отримає сертифікат другої категорії міжнародного класу, дасть можливість організовувати міжнародні змагання у Луцьку, фіксувати рекорди України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus