USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк перевірили теплові експерти

21 Жовтня 2009 17:13
Обласний центр Волині відвідали експерти з реалізації проекту реформування систем теплозабезпечення, які підтвердили, що шанс потрапити до четвірки переможців у Луцька все-таки є. Про це 21 жовтня у коментарі «Волинським новинам» розповіли в Луцькій міській раді.
За словами заступника луцького міського голови Петра Гоцалюка, фахівці розглянули міські програми у цій сфері, відвідали ряд об’єктів. Пан Гоцалюк нагадав, що Луцьк намагається увійти до четвірки міст, які стануть переможцями Проекту «Реформа міського теплозабезпечення», котрий оголосило Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Цей проект розрахований на три роки, починаючи 2009-м – закінчуючи 2012 роком. Вартість проекту становить 13 мільйонів доларів США.
У коментарі «Волинським новинам» начальник відділу з енергозбереження Луцької міської ради Оксана Карпук розповіла, що сьогодні експерти оглянули ряд житлових будинків, котрими опікується луцький МЖК, на проспекті Молоді, один із центральних теплових пунктів, школу №19, ДКП «Луцьктепло», кілька котелень, зокрема, підвальну котельню, розміщену на проспекті Волі. Будівлі для огляду підбирали за принципом різноплановості. Експерти оцінювали, наприклад, облік тепла у будинках і розмірковували над перспективами реформування систем теплозабезпечення обласного центру Волині.
За словами пані Карпук, активними містами у сфері теплозабезпечення у західному регіоні України є Кам′янець-Подільський, Львів, Новоград-Волинський та Ковель.
Пані Карпук зауважила, що фахівцями підтвердили навність «паперових» вимог для участі в проекті. Тобто шанс потрапити до четвірки переможців у обласного центру Волині все-таки є - стверджують у міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus