USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк став європейським дипломантом

7 Травня 2010 14:36
Луцьк здобув нагороду - Європейський диплом Ради Європи.
Цим високим призом Луцьк відзначений за досягнення і активну діяльність в напрямку підтримки та просування європейської ідеї, інформує сайт міськради.
Про приз від Ради Європи для Луцька стало відомо напередодні Днів Європи, які відзначатимуться у Луцьку 15 травня.
Так, у суботу, 15 травня об 11.30 в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки розпочнеться фестиваль традицій та звичаїв країн-членів Європейського Союзу «Євробачення», під час якого кожна школа міста буде представляти певну країну Європейського Союзу. Того ж дня відбудуться конкурс бодіарту «Європа в кольорі», інтелектуально-спортивні змагання «Євро-квест» тощо. Для школярів Луцька буде проведено міський конкурс Європейської Олімпіади.
Вже традиційно у луцькому замку 15 травня відбудеться V Mіжнародний джаз фестиваль «Музичні діалоги 2010».
Довідково:
День Європи – це свято, яке відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня. Саме у цей день у 1985 році в Мілані було прийнято рішення про затвердження 9 травня Дня Європи, що також вважається Днем народження Європейського Союзу. В Україні свято було встановлено в 2003 році та проходить у третю суботу травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus