USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцька мерія продовжує війну за Варшавський ринок

21 Серпня 2013 14:20
Луцька міськрада оскаржила в апеляційному порядку рішення Господарського суду Волинської області щодо розірвання із облспоживспілкою договору оренди земельної ділянки під найбільшим ринком міста – Завокзальним. Про це повідомляє IA ZIK.

Як повідомив у своєму коментарі міський голова Микола Романюк, рішення суду міськрада таки оскаржила. «Апеляцію подали. Є ж рішення сесії», – сказав міський голова.

Нагадаємо, Луцька міськрада звернулася до суду із позовом до облспоживспілки із вимогою розірвати договір оренди земельної ділянки під найбільшим ринком облцентру Волині – Завокзальним. Мовляв, спілка не виконала взяті на себе зобов’язання, передбачені в додаткових угодах.

Однак, суд відмовив у задоволенні позову. Рішення Господарського суду Волині може бути оскаржене в апеляційному порядку.

Ще 29 травня Луцька міськрада проголосувала за дострокове розірвання з Волинською обласною спілкою споживчих товариств договору оренди земельної ділянки під найбільшим торговищем міста – Завокзальним ринком.

А на початку травня 2011 року луцька мерія віддала на 22 роки в оренду облспоживспілці земельну ділянку площею 3,5 гектара, де розташований найбільший ринок міста. Водночас, спілка брала на себе низку зобов’язань. Зокрема, до 1 травня 2012 року розробити та погодити проект реконструкції ринку. Також керівництво спілки мало укласти з підприємцями, які торгували на базарі, договори оренди на 22 роки. Натомість, було підписано інвестиційний договір, на підставі якого облспоживспілка надала більше мільйона гривень на будівництво в Луцьку пішохідного мосту біля залізничного вокзалу.

Однак незабаром виникла конфліктна ситуація. Підприємці заявили про тиск з боку облспоживспілки. Отож для врегулювання конфліктної ситуації міськрада створила тимчасову контрольну комісію, яку очолив представник фракції «НУ» Андрій Козюра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 21 Серпня 2013 15:30
Підтримуємо позицію міськоі ради.Хай Кандиба з Горгутом займаються сільськими магазинами.Бо ринки це золоте дно де все зроблять самі підприємці.А вони тільки стрижуть купони.Подивіться що робиться з сільською торгівлею.Прикладіть тут своіх рук.Чи слабо.
Факт до Лучанин Показати IP 21 Серпня 2013 18:26
Вони вже приклали туди свої руки - тому там таке і робиться. прибуткові магазини в нормальному стані давно вже продані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus