USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька ТВК зістарила Олександра Мартинюка на 14 років

31 Жовтня 2010 12:50
Кандидат від партії «Реформи і порядок» Володимир Кучер написав скаргу в Луцьку ТВК через те, що на 18 окрузі, по якому він балотується про нього не повісили інформацію.

Про це 31 жовтня повідомив голова волинського відділення Комітету виборців України Юрій Кресак.

Довідка про інших кандидатів на виборчих дільницях розміщена, однак з інформації про Кучера – лише його фото.

Голова луцького осередку партії Олександр Мартинюк каже, що усю необхідну інформацію до ТВК партія подавала. Окрім цього на кількох дільницях Мартинюк помітив, що в довідці про нього як кандидата неправильно вказаний його вік народження – замість 1974 написали 1960.

Однак «пеерпівець» стверджує, що подавав дані вірно. Кандидат каже, що «не тішить себе надією, що вдасться змінити всі інформаційні матеріали» за день.

Також за повідомлення кандидата в депутати від партії «За Україну!»Павла Данильчука на 45 та 44 дільницях по 16 окрузі не вивісили автобіографію його однопартійки, кандидата до ЛуцькрадиМаї Москвич. На 44-тій дільниці інформацію вже знайшли і оприлюднили, а на 45 стверджують, що не отримували даних від Луцької ТВК.

Натомість Луцька ТВК каже, що передала по два примірники.

Акт про порушення вже склали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колега, лікар-гінеколог. Показати IP 31 Жовтня 2010 15:25
Мартинюк виглядає навіть старше, ніж з 1960-го. Злоба, протистояння і заздрість зістарили його надто і передчасно. Схожий на колгоспника 50-х років, який викошував в день 0,7 га жита. Варто дати в руки косу і одягнути в білі підштанники з домашнього полотна. Злоба - це ішемія, язва шлунка, хвороби нирок і печінки. Побережи себе, Саша! Є інші методи політичної боротьби - не обовязково надутись і ходити усе життя надутим, як індик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus