USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі каштани захворіли. ФОТО

10 Серпня 2010 12:56
На Волині знову хворіють каштани - дерева набули бурого кольору, що помітно контрастує із зеленню інших насаджень.

Про це інформує «Волинь-нова».

Зазвичай вони зберігали свої фарби незмінними до жовтня, а цього літа скинули листя фактично на початку серпня. Тож буде у нас ця осінь без плодів каштанів під ногами, школярі не матимуть засушеного листя для аплікацій.
Хоча кілька років тому подібні аномалії вже відбувалися. Тоді причиною передчасного опадання листя спеціалісти назвали особливого шкідника – каштанову мінуючу міль. Лікували дерева уколами.
Нині причиною літнього листопаду спеціалісти називають надмірно теплу погоду та підвищену вологість. Але при цьому заспокоюють: наступного року каштани цвістимуть так, як завжди.
Фото - каштани на вулиці Набережній у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
TFA Показати IP 10 Серпня 2010 20:48
На Потебні взагалі таке враження, що жовтень на вулиці...http://transphoto.ru/photo/325595/
Українець Показати IP 10 Серпня 2010 21:47
Хворіють вони вже не перший рік,і не тільки у Луцьку.На профілактику не виділяють коштів,хоча питання піднімалось неодноразово.
Небайдужа Показати IP 10 Серпня 2010 23:23
Повна брехня!А ви зірвіть листочок та й подивіться--Це міль До речі,котра вже літае поруч А щодо лікування дерев,то до цього й діла нікому немае А навіть якщо гроші виділять-все розкрадуть На жаль дерева вже не врятувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus