USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі підприємці «скинулися» на ремонт дороги

11 Листопада 2009 17:07
Луцькі підприємці, потужності яких розміщені на вулицях Вахтангова та Заньковецької, що в районі Вишкова, таки взяли дольову участь у ремонті асфальтового дорожного покриття. Про це 11 листопада інформує репортер «Волинських новин».
Луцький міський голова Богдан Шиба розповів, що з підприємцями вдалося домовитися. Проте наразі вони «скинулися» на суму лише у чотири тисячі гривень. Луцький керманич додає, що підприємці виявилися не дуже активними у цьому питанні. Хоча, як додає очільник обласного центру Волині, переговори, що стосувалися ремонту доріг на Вишкові, були проведені із усіма підприємцями, окрім «Нестле», адже вони, за словами луцького мера, перебираються у нове приміщення.
Луцький міський голова зауважив, що загалом на ремонт вулиць заплановано 14 мільйонів гривень, а наразі освоєно 9 мільйонів гривень. Одним із важливих завдань щодо ремонту доріг, то луцький керманич прагне, аби був завершений ремонт вулиці Героїв УПА. Також Богдан Шиба сподівається, що незабаром покладуть асфальт на вулиці Данила Галицького. А ось у районі ЛПЗ нині тривають підготовчі дорожні роботи.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Байдужий Показати IP 11 Листопада 2009 17:21
А на ремонт Данила Галицького скинуться цигани від прожажу легких наркотиків. А якщо оборутка невдасться, через вправні дії правоохоронців, то Богдан Павлович сам зобов"яже міліцію катати асфальт на Данила Галицького:)
Vetal Показати IP 11 Листопада 2009 17:31
Чому у нас дороги починають рементувати завжди осінню(за зиму дороги найбільше псуються,а вони будують), а після зими навіть ямки не позалатують.
Куратор Показати IP 11 Листопада 2009 17:31
Підприємці, певно, бояться, що їх можуть "кинути", тому не дуже і поспішають.
Vetal Показати IP 11 Листопада 2009 17:37
А що шиба візьме збере кошти, вибори програє- а потім шукай його.
Юка Показати IP 11 Листопада 2009 17:55
4 тис. - смішна цифра у порівнянні з тим, скільки треба. краще б взагалі нічого не давали і не соромилися.
дідо Показати IP 11 Листопада 2009 17:57
Бізнеса платять податки, а ремонтом повинне займатися місто...Робити капітальні дахи на ПРИВАТНИХ квартирах у міста гроші є, а на ремонт доріг для бізнесів,які платять місту податки,то нема...ШИБА ДУМАЄ,ШО СОВОК ЖИВЕ, І ВУЛИЦІ ТА ПАРКИ ХТОСЬ МАЄ БЕЗКОШТОВНО ПРИБИРАТИ, ТА ДОРОГИ ЛАТАТИ....
VSC Показати IP 11 Листопада 2009 18:12
Мы платим дорожный налог, какого..... мы должны еще платить и за ремонт дорог???
alex Показати IP 11 Листопада 2009 19:18
Ви подивіться, як ремонтують дорогу на Данила Галицького. Кидають пару лопат гарячого асфальту в калюжу, щоб висушити воду. А потім ложать тоненький основний шар. Після такого ремонту, асфальт зійде разом зі снігом.
seal Показати IP 11 Листопада 2009 22:37
За 4 тис.грн можна зробити лише попереджувальний знак про відсутність дороги, а не саму дорогу. Мабуть, жителі вказаних вулиць зібрали б більшу суму. Але, водночас, не можу не погодитись з тим, що ремонт доріг не є проблемою бізнесменів до того часу, поки ці дороги не стануть приватними. Ну а міські дороги це головний біль будь-якого мера. Тільки от щось жоден не знайде потрібних ліків від нього.
Українець Показати IP 11 Листопада 2009 23:00
Нашому Шибі як тому бідному, женити ся,так ніч коротка.На Конякіна (40кв.)минулого року почали робити дорогу,половину зробили другу половину не встигли бо зима і так і залишили,та сама ситуація на ДПЗ.На Данила Галицького з під асфальту вже виглядає бруківка,яка мабудь ще за полщі стелена.Хоча,нагадаю передвиборче гасло Шиби "благоустрій міста почнеться з околиць".
Олександр Показати IP 12 Листопада 2009 09:44
Та що там на місцево рівні, Ви проаналізуйте, що в країні милій робиться, після виборів будемо купувати хліб по 150 грн., бо інфляція з'їсть усе! А скільки грошей вже пішло на епідемію, якої, по суті, не існує. Я говорив не одноразово - Шиба не просто політична помилка - це помилка природи. Щоб хоч трохи добавити собі рейтингу, я б на його місці подав у відставку. Зробив би послугу людям. На рахунок доріг, все просто міська рада виділяє кошти, а начальники Облавтодору та Райавтодору добудовують собі "скромні" будиночки та купують "неприглядні" авто і, звісно ж, діляться з ким треба (всім треба жити).
Куратор Показати IP 12 Листопада 2009 10:35
to Українець - так мер і почав з околиць. на Вересневому ліхтарі всі повключав, лампочки туди повкручував, що люди спочатку спати перестали, бо незвично яскраво вночі було. А от про дороги він там всеодно не подбав. І хто б що не казав, а при Кривицькому Луцьк був містом найкращого благоустрою!
Roma Показати IP 12 Листопада 2009 14:38
Дороги треба робити хоча б такої якості як в абцьки в Білорусії,набагато кращі за наші....
Таня Показати IP 12 Листопада 2009 17:54
Ну нічого собі! Може тепер і кожен лучанин буде "скидатися", щоб до будинку дорогу полатали? А де гроші з автовласників???
Таня Показати IP 13 Листопада 2009 18:45
Шиба щороку ті дороги латає-латає, а толку мало! На ямковому ремонті далеко не поїдеш. Набережну зробили, то тільки й тим хизується!
Дядечко Показати IP 15 Листопада 2009 14:33
Можна подумати нібито в міському бюджеті грошей неміряно. Шиба мусить виходити з того, що є. І йому це таки вдається.
Дмитро Тимощук Показати IP 16 Листопада 2009 11:29
4 тисячі? це ж смішно. люди - піаряться )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus