USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі супермаркети «натирають ковбасу олією», - мер

20 Листопада 2013 10:46
У супермаркетів обласного центру є великі проблеми з дотриманням природоохоронного законодавства.
Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 20 листопада, повідомив заступник начальника відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда.

Так, зі слів головного еколога, майже у всіх установах не проводять належним чином утилізацію тар і упаковок.
А у таких підприємствах, як Компанія «ПАККО Холдинг», «Колібріс», «Фуршет» та «Наш Край » відсутні дозволи на викид забруднюючих речовин у повітря стаціонарними джерелами. Також головний еколог міста зауважив, що в неналежному стані і тверде покриття біля магазинів.

«Ви думаєте, це усе так просто минеться? Ви годуєте людей зіпсованими продуктами. Прострочену продукцію переробляють і, знову ж таки, продають людям. А потім наші діти потрапляють у інфекційну лікарню», - звернувся до представників супермаркетів перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Луцький міський голова Микола Романюк сказав, що «уже наслухався про відношення супермаркетів до здоров’я людей»:
«Ковбаску олійкою протерли, а на ранок вона виглядає свіжою. Невже очі настільки затьмарюють гроші, що ви не зважаєте на честь фірми і здоров’я покупців?», - резюмував очільник міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Сонячна Показати IP 20 Листопада 2013 10:53
щоб недалеко возити..Інфекційна поруч з Нашим Краєм.....може у них домовленість?
лучанка Показати IP 20 Листопада 2013 11:00
тож ви є влада як що ви знаєте що робится в супермаркетах то чого ничого не робите???????сама напрошується відповідь
Володя до лучанка Показати IP 20 Листопада 2013 11:23
А нащо їм легше боротись з бабками на ринках :) перший заступник тільки на те і здатний....
морж Показати IP 20 Листопада 2013 11:42
Щодо гігієни або її повної відсутності, то в центрі нашого міста (навпроти ЦНАПу), функціонує дитячий клуб з безглуздою назвою "ВІПУРІ-КЕТ". Там є "басейн" (не можу вжити це слово без лапок). Розмір цієї ями з гноївкою - 4Х7 метрів. Через неї щоденно проходять сотні меленьких дітей - навіть віком від 1,5 року. Престижно! Дітям чіпляють рятувальний круг і вони бовтаються в цій гноївці, приносячи додому різні інфекції. Там годинами стоять невипорожнені дитячі горщики, дитину можуть помити під холодним душем, витерти чужим смердючим рушником і т.д. Приватна власність - все економиться, воду міняють рідко. На моє запитання до завідуючої (молода жіночка в спортивному костюмі на 120 кг забійної ваги) про такий жахливий стан цієї "хіпурі", вона зверхньо відповіла: "У нас всьо нормально!". Санстанції туди доступу немає: приватна власність -запит на дозвіл треба робити через Київ. Коло замикається.
морж - 2 Показати IP 20 Листопада 2013 11:47
А ще поцікавтесь, яка ціна цього задоволення - купати дітей у фекаліях. За такі гроші можна вчитись в непоганому виші.
Дід Свирид до морж - 2 Показати IP 20 Листопада 2013 13:15
Тут тобі кажуть про Фому,а ти про Ярему.
лучани Показати IP 20 Листопада 2013 12:01
Обвинувачують без доказів та фактів.
Олег Показати IP 20 Листопада 2013 13:16
А хто цікаво може доказати бандидтам.Не йдіть до них і все,Дома купайтеся у ванній своїй. В село там купити надувний басейн.На вас дураках гроші заробляють. А вчити їх треба кулаками інакше виходу немає.
Тартак Показати IP 20 Листопада 2013 14:23
І взагалі куди дівають продукти з простроченим терміном зберігання? Ходять чутки ніби їх повторно переробляють і знову запускають в продажу.
Ксю Показати IP 20 Листопада 2013 16:00
Повністю підтримую "Морж". Ми самі декілька разів завели туди малечу, але це справді просто жах!!!!!!!!!!!!Тому ні батькі, ні контролюючі органи не мають прав туди заходити. А коли в нас виник інцидент на рахунок проплачених, але не виористаних грошей (ми грощі проплатили але дитина була тільки 2 рази) нам у "ДУЖЕ" вічливій формі показали на двері.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus