USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькраду пікетують активісти євромайдану. ФОТО. ВІДЕО

25 Листопада 2013 16:23
Колона мітингуючих під вигуки «Слава Україні!», «Україна – в Європу!» приблизно о 15.30 вирушила з Театрального майдану під стіни Луцькради.

У євроході взяло участь понад 100 осіб. І негода на вулиці не стала завадою для реалізації їх плану.

Хоча активісти євромайдану не залишилися на вулиці, а пішли одразу в сесійну залу.

Нагадаємо, що Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про скликання позачергової 47-ої сесії міської ради 25 листопада 2013 року о 16 годині.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Чел Показати IP 25 Листопада 2013 16:55
питання дня : УКРАЇНА У ЄВРОПУ ???
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2013 17:18
Да, пиз..ти - не мішки ворочати! От в нас, чомусь, з мішками завжди проблеми виникають. Всі кричать "Хочу...", але жоден з них нічого не робить щоб Україна хоч на крок наблизилася до Євросоюзу. Від підписання папірця проблем в державі менше не стане - навпаки. Ви ж, кожен, взагалі нічого не хочете робити і при цьому все мати, а Євросоюз, навпаки, змушує пахати в декілька разів більше за ту ж зарплату. Ви б в собі розібралися спочатку, ніж когось на крісла саджати.
Андрій до Лучанин Показати IP 26 Листопада 2013 08:46
Проблема не в мішках,проблема чоловіче в твоїй голові.Ти не здатний на вчинок,не дано тобі.Можна тільки поспівчувати.Ти рахуєш себе розумнішим тих сотні тисяч людей які вийшли на майдани України і за її межами?Нескромно з твоєї сторони.Подумай...
Волинянин Показати IP 25 Листопада 2013 22:21
напевно люди заї..лись мішки ворочати отримуючи копійки і платячи податки дядькам, які хороми будують за людські гроші. Корупція в країні процвітає. Набридло, що завжди прав той, хто платить. Асоціація з ЄС - це важливий крок до подолання корупційних схем. Нехай і прийдеться більше мішків ворочати, зате знатимемо, що податки не осідатимуть в карманах привладних бандюків, а вкладатимуться в економіку держави, в розвиток майбутнього для наших дітей та внуків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus